Speeltoren-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Recreatie

Uw gasten een uitzonderlijke beleving geven

Tevreden gasten

met professionele speeltoestellen op de camping

Voor veel kinderen is het, het belangrijkste als ze naar een camping of restaurant gaan: dé speelvoorzieningen! Door onze ervaring weten we welke professionele speeltoestellen bij de recreatiebranche passen. Zo gaan we er samen voor zorgen dat uw gasten uitzonderlijk goed vermaakt worden. 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Natuurlijke speeltuin op een camping

De perfecte vakantie: de kinderen vermaken zich uren in de speeltuin van de camping en de ouders hebben hierdoor hun handen vrij. Heerlijk genieten van de vakantie! Dat kan alleen in een speeltuin die de kinderen aanspreekt. Eén ding is zeker: een natuurlijke speeltuin spreekt iedereen aan. De gecertificeerde speeltoestellen worden hier afgewisseld met natuurlijke elementen zoals zand, water en groen. Het resultaat is een natuurlijke omgeving waarin kinderen avonturen beleven en zich uitstekend vermaken. Kinderen voelen de vrijheid om de fantasie in de vrije loop te laten en te ontdekken.

Speeltoren-camping-Speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Op Parc du Soleil in Noordwijk heeft Uniek Speelprojecten in juli 2022 een mooie speeltuin voor ons geplaatst. De kinderen vinden deze speeltuin geweldig! Elk kind kan zijn persoonlijke uitdagingen aangaan in deze speeltuin. Daarnaast kunnen de ouders op het terras zitten terwijl de kinderen lekker kunnen klauteren, klimmen of glijden. Dit klinkt als een echt vakantie hé!“
Tessa
-
Parkmanager EuroParcs Parc du Soleil

Speelprojecten in de recreatie en horeca branche:

EuroParcs Parc du Soleil
Camping de Vledders
Vakantiepark De Twee Bruggen
Uniek-Speelprojecten-speeltoestellen-team

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar professionele en natuurlijke speeltoestellen voor uw locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids mockup