Schoolplein-Speeltoestellen-Klimparcours-Uniek-Speelprojecten
Horeca

Ouders en kinderen genieten

Speeltoestellen horeca 

Met onze speeltoestellen voor horeca optimaliseert u de klantbeleving van uw horecagelegenheid. Lees op deze pagina nog veel meer voordelen! 

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Waarom speeltoestellen horeca 

Gecertificeerde speeltoestellen bij een horeca gelegenheid, zoals een restaurant, hotel of café, voegen aanzienlijke waarde toe. Een goed ingerichte speelplek draagt namelijk bij aan het succes van uw onderneming. Ouders kunnen bijvoorbeeld heerlijk genieten op het terras terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin. Een perfecte combinatie die ervoor zorgt dat gezinnen graag naar uw horecagelegenheid komen. Als kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de ouders dat ook. Een uitspraak die meer dan waar is. Met speeltoestellen kunt u zich als horecagelegenheid echt onderscheiden. Maar de voordelen stoppen daar niet: 

  • Hoge Return on Investment, de investering loont echt; 
  • Ouders blijven langer zitten wanneer de kinderen zich vermaken in de speeltuin; 
  • Trek bezoekers (gezinnen) aan met een speeltuin en eventueel met een gave eyecatcher; 
  • Hogere klanttevredenheid wordt bereikt; 
  • Optimale klantbeleving wordt gegarandeerd. 
Balanceerstructuur-water-robiniahout

Een doordacht ontwerp voor uw horeca speeltuin 

Bij Uniek Speelprojecten gaan we graag aan de slag met een ontwerp dat perfect aansluit bij uw horecagelegenheid. We begrijpen het belang van een goed doordacht plan om de speeltuin optimaal te laten functioneren binnen uw ruimte. 

Onze ontwerpster houdt rekening met de indeling van de speeltuin voor horeca. Kleine speeltoestellen voor jonge kinderen worden strategisch dichtbij het terras geplaatst, zodat ouders gemakkelijk een oogje in het zeil kunnen houden terwijl ze genieten van hun maaltijd. De grote blikvangers voor oudere kinderen worden juist iets verder weg van het terras geplaatst. Zo worden er verschillende zones gecreëerd voor verschillende leeftijden.  

Bovendien zorgen we voor voldoende zitgelegenheid in de speelruimte, met meerdere bankjes waar ouders kunnen ontspannen terwijl hun kinderen spelen. Op deze manier creëren we een speeltuin voor de horeca die geschikt is voor het hele gezin. 

Onze professionele speeltoestellen horeca zijn ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor we aan diverse behoeften en wensen kunnen voldoen. Het resultaat? Een speelplek die plezier biedt voor alle leeftijden en een onvergetelijke ervaring creëert voor uw gasten. 

Ontwerp-inrichting-speeltoestellen

Speelprojecten in de horecabranche:

Strand Nijstad
Restaurant De Pannekoekenbakker
Restaurant De Schaapjes

Speeltoestellen horeca met een thema 

Bij Uniek Speelprojecten bieden we de mogelijkheid om een uniek thema toe te voegen aan uw speeltoestellen. Dit kan variëren van subtiele details, zoals een gepersonaliseerd naambord, tot een volledig gethematiseerde speeltuin. Of het nu aansluit bij de naam van uw restaurant, de omgeving, of een geheel nieuw concept is, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen. 

Een voorbeeld hiervan is ons werk voor Restaurant De Schaapjes, waar we een schaap op het speeltoestel hebben afgebeeld om het thema van het restaurant te versterken. En als u de ruimte heeft, bieden wij zelfs mogelijkheden voor belevingsroutes, zoals een kabouterpad, die niet alleen bezoekers aantrekken, maar ook activiteiten zoals kinderfeestjes stimuleren. 

Met onze creatieve aanpak en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw speeltoestellen niet alleen functioneel zijn, maar ook een onvergetelijke en thematische ervaring bieden voor uw gasten.  

Natuurlijke speeltoestellen horeca 

Natuurlijk spelen is niet alleen populair, maar past ook perfect bij de sfeer van de horecabranche. Bij Uniek Speelprojecten bieden we een assortiment aan natuurlijke speeltoestellen van Robiniahout, die zowel kinderen als ouders aanspreken.  

Onze Robiniahouten speeltoestellen hebben een speelse uitstraling die de verbeelding van kinderen prikkelt. Het robuuste hout is eenvoudig te bewerken, waardoor we maatwerk kunnen leveren en zelfs speeltoestellen kunnen creëren die perfect passen bij het thema van uw horecagelegenheid. 

Bovendien zijn onze speeltoestellen bestand tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Dit betekent dat ze langdurig en veilig plezier bieden! 

Kies voor natuurlijke speeltoestellen van Uniek Speelprojecten en bied uw gasten een unieke speelervaring die perfect past bij de natuurlijke en gastvrije uitstraling van uw horecagelegenheid. 

Waterspeelplaats-speeltoestellen-openbare-ruimte

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids