Speeltoestellen voor buiten

Opzoek naar een speeltoestel voor buiten? Wij zijn dé expert als het gaat om kinderspeeltoestellen voor buiten. Complete speeltoestellen voor elke speelplaats. Wilt u speeltoestellen laten plaatsen of bent u benieuwd naar de kosten van speeltoestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op een wij denken graag met u mee voor de perfecte speeltoestellen op uw speelplaats.

Speeltoestellen voor buiten 

Wij maken onze speeltoestellen voor buiten van Robiniahout. Robiniahout is namelijk hardhout en kan dus wel tegen een stootje. Zon, wind en regen, deze sterke houtsoort kan dat allemaal aan. Robiniahout heeft maar liefst levensduur van meer dan 25 jaar. Echt duurzaam dus. Daarnaast heeft Robiniahout een natuurlijke uitstraling en dit past perfect bij onze visie: verrassende speellandschappen creëren waar kinderen zich ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven. 

Spelen en ontwikkelen in de buitenlucht, heerlijk en gezond! Onze speeltoestellen voor buiten spelen in op de ontwikkeling van kinderen en prikkelen de zintuigen. 

Speeltoestellen speelplaats 

Wij hebben een ruim assortiment speeltoestellen die geschikt zijn voor verschillende soorten speelplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een grote eyecatcher op een speelplaats van een camping of vakantiepark. Of juist een klein rollenspel speelhuisje voor bij een kinderopvang. Voor elke speelplaats zijn er mogelijkheden voor buiten speeltoestellen. Ontdek naast onze speeltoestellen ook onze klimtoestellen en watertoestellen.

 
Speeltoestellen plaatsen 

Van wens, ontwerp, productie en het plaatsten van de speeltoestellen. Alles nemen wij uit handen en zorgen voor een uniek eindresultaat. Door ruime ervaring weten we hoe de speeltoestellen geplaatst moeten worden. We doen alles voor een veilige speelplaats. Al onze speeltoestellen voor buiten zijn dan ook gecertificeerd. 

Kosten speeltoestellen 

Wij geloven dat de kosten voor speeltoestellen niet hoeven te weerhouden van het creëren van een geweldige speelomgeving. Of u nu op zoek bent naar een compact speeltoestel of een volledige speelstructuur voor een speelplaats, wij bieden maatwerkoplossingen die passen binnen uw budget. Onze experts staan klaar om u te adviseren en samen met u een oplossing te vinden die aan al uw wensen voldoet. Ontdek een wereld van mogelijkheden die passen bij elk budget. 

Bij Uniek Speelprojecten geloven we in de magie van buitenspelen. Stimuleer de verbeelding, bevorder fysieke activiteit en creëer onvergetelijke jeugdherinneringen met onze buiten speeltoestellen. Ontdek vandaag nog onze collectie en investeer in een speelplaats die kinderen inspireert en laat groeien. 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of persoonlijk advies. Ontdek hoe onze buiten speeltoestellen de perfecte aanvulling kunnen zijn op uw buitenruimte, waar avontuur en plezier hand in hand gaan. Investeren in buitenspeelplezier was nog nooit zo eenvoudig! 

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids