Water speeltoestellen

Bent u opzoek naar water speeltoestellen? Zoals bijvoorbeeld een waterbaan, waterpomp of een speeltoestel in het water? Er zijn talloze opties om uit te kiezen. Een water speeltoestel verhoogt de aantrekkingskracht van uw locatie voor bezoekers.
 

Waterbaan met waterpomp

Een waterbaan van robiniahout met rvs waterpomp is volgens ons hét speeltoestel voor bij het water. Hoe interessant en stoer is het voor kinderen om zelf het water omhoog te pompen! Na het pompen  stroomt het water door de goten van de waterbaan en valt weer op de grond. Daar sijpelt het weer de grond in en kan het vervolgens weer omhoog worden gepompt, een heel mooi circulair systeem dus.

U kunt de water speeltoestellen zelf samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de grote bepalen van een waterbaan. Ook kunt u zelf elementen kiezen zoals een waterton of kliedertafel. Een compleet waterspeeltoestel op maat gemaakt. Zo sluiten de water speeltoestellen perfect aan op de wensen en behoeften van uw bezoekers.


Speeltoestel in het water

Denk bij een speeltoestel in het water bijvoorbeeld aan een balanceerstructuur in het water of een waterbaan. Ook een trekvlot, natuurlijke waterspeelplaats of brug behoort tot de mogelijkheden. Water speeltoestellen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen en blijven de zintuigen van de kinderen prikkelen. Kinderen kunnen uren spelen met zand en water. De ervaring leert dat de water speeltoestellen niet alleen bij mooi weer gebruikt worden. Weer of geen weer, kinderen willen er altijd mee spelen.

Onze water speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat kinderen zorgeloos kunnen genieten van waterpret.


Waterspeeltoestellen voor elke branche

Een water speeltoestel is het perfecte speeltoestel voor op een camping of vakantiepark. Ouders kunnen zorgeloos genieten terwijl de kinderen uren plezier beleven met de combinatie zand en water. Ook op een schoolplein of in de buitenruimte van een kinderopvang doen water speeltoestellen het altijd erg goed.


Waarom kiezen voor onze water speeltoestellen?

  1. Water speeltoestellen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen, zand en water is namelijk de perfecte combinatie en zorgen voor urenlang vermaak.
  2. Uniek door maatwerk.  Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaand waterspeeltoestel of het creëren van iets volledig nieuws, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij de behoeften van uw locatie.
  3. Robinahout is de perfecte houtsoort voor speeltoestel in het water. Deze houtsoort van harthout kan wel tegen een stootje en kan daarom goed in het water staan.


Neem contact met ons op en samen ontwerpen we een water speeltoestel die de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat! Ontdek naast onze waterspeeltoestellen ook onze klimtoestellen en andere speeltoestellen.