Team-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Over ons
Over

Uniek Speelprojecten

Wij zijn Uniek Speelprojecten en leveren professionele speeltoestellen aan de openbare markt. Maar eigenlijk leveren we veel meer dan dat. Namelijk meerwaarde in de vorm van speelpret, verbinding en een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Om dit te realiseren maken we speelprojecten op maat, van begin tot eind.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Missie

Dit is waar we voor staan

Ziet u het wel eens gebeuren; een kind zit alleen te spelen in een speeltuin. Er komt nog een ander kind en dan gebeurt er iets moois; uit het niets spelen ze samen. 

Ouders zitten op een terras. Ze zijn blij, want de kinderen zijn blij. Er komen andere ouders naast zitten en dan gebeurt er iets moois; uit het niets praten ze over de blije spelende kinderen.

U zoekt naar de beste manier om de kinderen op uw locatie te vermaken. U komt terecht bij Uniek Speelprojecten, en dan gebeurt er iets moois; u voelt zich begrepen.

Het is ons doel om met onze verrassende speelprojecten de genoemde verbindingen te realiseren. Verbinding met onze klanten en vertrouwen is de basis voor een langetermijnsamenwerking. Wij willen de meest ideale partner en producent zijn, op het complete gebied van speelprojecten. Wij produceren speeltoestellen in verschillende materialen: hout, metaal en kunststof. Maatwerk is onze kracht; we realiseren een speelproject aan de hand van uw wensen. Om veiligheid te garanderen regelen wij de keuring en certificering. Wij dragen bij aan een duurzame wereld door circulair verantwoorde speelprojecten. 

Samen werken we enthousiast aan verrassende en veilige speelprojecten om verbinding en speelpret op uw locatie te realiseren aan de hand van uw wensen. 

Speeltoestel-bankje-auto-Robinia-Uniek-Speeltoestellen
We willen de meest ideale partner en producent zijn voor het realiseren van unieke, verrassende en veilige speelprojecten. De speelprojecten worden gerealiseerd op een circulair verantwoorde manier.
Visie
-
Uniek Speelprojecten

Waarom Uniek Speelprojecten

Producent en maatwerk 
Wij leveren speeltoestellen op maat. We hebben een perfecte basis, maar iedere branche heeft andere wensen. Daarom luisteren we naar die wensen en kunnen we het speelproject toesnijden op de klant. Ook vinden we het leuk om speelprojecten te personaliseren. 

Circulair en duurzaam 
Omdat we het belangrijk vinden dat alle generaties die na ons komen ook moeten spelen denken we bij alle speelprojecten aan het milieu. 

Multimerk en alle materiaalsoorten 
Doordat wij een samenwerking hebben met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk en kunnen we een product op maat aan bieden. Ook hebben we alle materiaal soorten in ons assortiment, van Robinia hout tot verzinkt staal.

Deskundig en verrassend
Doordat we dit al een paar jaar mogen doen weten we waar weten het over hebben. Dat zorgt ervoor dat we deskundig zijn. Maar we willen niet telkens hetzelfde doen. Voor onszelf niet, maar ook niet voor onze klanten. Daarom doen we ons uiterste best om verrassend te zijn, bij elk speelproject weer. 

Speeltoestellen-over-ons-Uniek-Speelprojecten
Wij geven advies op maat

Niet iedere speelwens is hetzelfde. Per klant en branche kan dit verschillen. Dit vinden wij meer dan logisch. Daarom maken wij speelprojecten op maat.

1