Naamloos-1
Over ons

Over uniek Speelprojecten

Wij zijn Uniek Speelprojecten en leveren gecertificeerde speeltoestellen aan de openbare markt. Dat is wat we doen, maar het gaat veel verder dan dat. Onze speelprojecten zorgen namelijk voor speelpret, verbinding en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Om dit te realiseren maken we elk speelproject op maat.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Visie 

Verrassende speellandschappen creëren waar kinderen zich ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven.  

Missie

Aan de hand van verrassende en krachtige ontwerpen worden prachtige speellandschappen gecreëerd.

Unieke speeltoestellen worden in de speelruimte  gecombineerd met natuurlijke materialen zoals zand, water en groen. De doordachte speeltoestellen spelen in op de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Zo geven we de kinderen niet alleen veel plezier maar helpen we ze ook verder.  

Een speelruimte waar u en uw bezoekers iedere dag weer blij van worden is het eindresultaat!

Groen-spelen-schors-stammen-Uniek-Speelprojecten

Waarom Uniek Speelprojecten

Producent en maatwerk 
Wij leveren speeltoestellen op maat. We hebben een perfecte basis, maar iedere branche heeft andere wensen. Daarom luisteren we naar die wensen en kunnen we het speelproject toesnijden op de klant. Ook vinden we het leuk om speelprojecten te personaliseren. 

Circulair en duurzaam 
Omdat we het belangrijk vinden dat alle generaties die na ons komen ook moeten spelen denken we bij alle speelprojecten aan het milieu. 

Multimerk en alle materiaalsoorten 
Doordat wij een samenwerking hebben met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk en kunnen we een product op maat aan bieden. Ook hebben we alle materiaal soorten in ons assortiment, van Robinia hout tot verzinkt staal.

Deskundig en verrassend
Doordat we dit al een paar jaar mogen doen weten we waar weten het over hebben. Dat zorgt ervoor dat we deskundig zijn. Maar we willen niet telkens hetzelfde doen. Voor onszelf niet, maar ook niet voor onze klanten. Daarom doen we ons uiterste best om verrassend te zijn, bij elk speelproject weer. 

Inspiratiegids-Uniek-Speelprojecten

Gratis inspiratiegids

Gericht op uw branche

Iedere branche heeft andere wensen en behoeften, dat is logisch. Daarom hebben wij meerdere inspiratiegidsen ontwikkeld. Zo ziet en leest u alleen over speelprojecten en speelthema's die bij uw branche passen.

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten