Foto-team-uniek-Speelprojecten
Over ons

Over uniek Speelprojecten

Wij zijn Uniek Speelprojecten en leveren gecertificeerde speeltoestellen aan de openbare markt. Dat is wat we doen, maar het gaat veel verder dan dat. Onze speelprojecten zorgen namelijk voor speelpret en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Om dit te realiseren maken we elk speelproject op maat.

Inspiratiegids-uniek-speelrpojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Onze visie
Verrassende speellandschappen creëren waar kinderen zich ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven.  

Missie

Aan de hand van verrassende en krachtige ontwerpen worden prachtige speellandschappen gecreëerd.

Unieke speeltoestellen worden in de speelruimte gecombineerd met natuurlijke materialen zoals zand, water en groen. De doordachte speeltoestellen spelen in op de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Zo geven we de kinderen niet alleen veel plezier maar helpen we ze ook verder.  

Een speelruimte waar u en uw bezoekers iedere dag weer blij van worden is het eindresultaat!

Groen-spelen-schors-stammen-Uniek-Speelprojecten

Waarom Uniek Speelprojecten

Specialist in natuurlijk spelen
Spelen in de natuur, ontdekken en avontuur beleven. Wij weten precies wat daarvoor nodig is. Al tijdens het ontwerp komt dit aan bod. Professionele speeltoestellen worden gecombineerd met groen en natuurlijke speelaanleidingen. Een prachtig speellandschap waar kinderen zich fijn voelen is het eindresultaat.

Verrassend maatwerk
Elk speelproject is uniek. Het kan hierbij natuurlijk gaan over een op maat gemaakt speeltoestel, maar een speelproject is altijd uniek. Wij baseren ons namelijk op uw wensen en uw locatie en dit is natuurlijk bij iedere klant anders. Daarnaast dagen we onszelf uit om elk project verrassend te maken. Dit doen we onder andere door speeltoestellen te personaliseren. 

Snelle levertijd
Na het uitzoeken van een speeltoestel wilt u natuurlijk dat het speeltoestel zo snel mogelijk bij u op locatie staat. Door korte lijnen kunnen wij dit realiseren!

Inspiratiegids-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw buitenruimte? Vraag dan een gratis inspiratiegids aan of neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids-uniek-speelrpojecten-gids