Naamloos-1
Over ons

Over uniek Speelprojecten

Wij zijn Uniek Speelprojecten en leveren gecertificeerde speeltoestellen aan de openbare markt. Dat is wat we doen, maar het gaat veel verder dan dat. Onze speelprojecten zorgen namelijk voor speelpret, verbinding en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Om dit te realiseren maken we elk speelproject op maat.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Missie

Ziet u het wel eens gebeuren; een kind zit alleen te spelen in een speeltuin. Er komt nog een ander kind en dan gebeurt er iets moois; uit het niets spelen ze samen. 

Ouders zitten op een terras. Ze zijn blij, want de kinderen zijn blij. Er komen andere ouders naast zitten en dan gebeurt er iets moois; uit het niets praten ze over de blije spelende kinderen.

U zoekt naar de beste manier om de kinderen op uw locatie te vermaken. U komt terecht bij Uniek Speelprojecten, en dan gebeurt er iets moois; u voelt zich begrepen.

Het is ons doel om met onze verrassende speelprojecten de genoemde verbindingen te realiseren. Verbinding met onze klanten en vertrouwen is de basis voor een langetermijnsamenwerking. Wij willen de meest ideale partner en producent zijn in elk speelproject, van begin tot eind. Maatwerk is daarin onze kracht; we realiseren een speelproject aan de hand van uw wensen. U hebt uiteraard de keuze uit meerdere materialen: hout, metaal en kunststof. Om in elk speelproject veiligheid te garanderen regelen wij de keuring en certificering. Daarnaast dragen wij bij aan een duurzame wereld door circulair verantwoorde speelprojecten. 

Busstation-robinia-hout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
We willen de meest ideale partner en producent zijn voor het realiseren van unieke, verrassende en veilige speelprojecten. De speelprojecten worden gerealiseerd op een circulair verantwoorde manier.
Visie
-
Uniek Speelprojecten

Waarom Uniek Speelprojecten

Producent en maatwerk 
Wij leveren speeltoestellen op maat. We hebben een perfecte basis, maar iedere branche heeft andere wensen. Daarom luisteren we naar die wensen en kunnen we het speelproject toesnijden op de klant. Ook vinden we het leuk om speelprojecten te personaliseren. 

Circulair en duurzaam 
Omdat we het belangrijk vinden dat alle generaties die na ons komen ook moeten spelen denken we bij alle speelprojecten aan het milieu. 

Multimerk en alle materiaalsoorten 
Doordat wij een samenwerking hebben met meerdere partijen zijn wij onafhankelijk en kunnen we een product op maat aan bieden. Ook hebben we alle materiaal soorten in ons assortiment, van Robinia hout tot verzinkt staal.

Deskundig en verrassend
Doordat we dit al een paar jaar mogen doen weten we waar weten het over hebben. Dat zorgt ervoor dat we deskundig zijn. Maar we willen niet telkens hetzelfde doen. Voor onszelf niet, maar ook niet voor onze klanten. Daarom doen we ons uiterste best om verrassend te zijn, bij elk speelproject weer. 

Inspiratiegids-Uniek-Speelprojecten

Gratis inspiratiegids

Gericht op uw branche

Iedere branche heeft andere wensen en behoeften, dat is logisch. Daarom hebben wij meerdere inspiratiegidsen ontwikkeld. Zo ziet en leest u alleen over speelprojecten en speelthema's die bij uw branche passen.

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten