Banner-Uniek-Speelprojecten-maatwerk
Maatwerk speeltoestellen

Maatwerk speeltoestellen

Die ene kleine aanpassing aan het speeltoestel die het helemaal afmaakt voor u. Of een complete speelruimte speciaal voor u ontwerpen. Het is allemaal mogelijk!  Lees snel verder wat we hierin voor u kunnen betekenen!

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Speeltoestel op maat

Een kleine aanpassing of speciaal voor u ontworpen. Beide is mogelijk om het speeltoestel helemaal naar wens te maken. Wilt u bijvoorbeeld liever een glijbaan dan de klimwand die u een afbeelding heeft gezien? Dat is geen probleem! Of heeft u een iets in gedachte in een bepaald thema en heeft u dat nog nergens gezien? Ook dat is geen probleem. Wij werken het graag voor u uit. We gebruiken uw wensen als uitgangspunt. 

Daarnaast weten wij precies waar wij op moeten letten bij het ontwerpen van een speeltoestel. Veiligheid en speelwaarde zijn bijvoorbeeld belangrijke punten in de proces. Het speeltoestel wordt uiteindelijk gecertificeerd en de kinderen raken niet uitgespeeld!

Speeltoren-molen-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Speeltoestel in een thema

Een speeltoestel op maat leent zich perfect om te personaliseren of een thema toe te passen. Denk hierbij aan de naam van uw kinderdagverblijf op het loket of een speeltoestellen in een leuk vorm zoals een tractor of paddenstoel. Dit geeft een unieke uitstraling en zal elke bezoeker verrassen! 

Kinderopvang-Paddenstoel-Thema

Gerealiseerde projecten op maat gemaakt:

EuroParcs Parc du Soleil
Kinderboerderij Laag Buurlo
Camping De Vledders
Campingveld-Haan-speeltoestel-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in een speeltoestel voor u op maat gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee.