Camping de Vledders speelhuis en klimwand
Project in beeld

Camping de Vledders
Speelproject ervaring

Camping de Vledders

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping de Vledders in Schipborg. 

1
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Meer over Uniek Speelprojecten
  • Eenvoudig alle thema's bekijken
Op en top beleving

De kinderen op camping de Vledders hoeven zich zeker niet te vervelen. Aan de rand van het grote speelveld mochten wij een belevingswal creëren. De kinderen kunnen met één van de twee klimmogelijkheden omhoog, spelen met vriendjes in het speelhuis en met de glijbaan naar beneden. 

Ook kunnen de kinderen zich uren vermaken bij de waterbaan aan het meer. Breng de pomp in beweging en de waterbaan wordt gevuld. En zoals op de bovenstaande foto’s is te zien: zelfs uren speelpret bij bewolkt weer.

De speeltoestellen zijn gemaakt van Robinia hout. Hierdoor hebben de speeltoestellen een natuurlijke uitstraling en passen deze perfect in de groene omgeving van camping de Vledders.

Waterbaan bij meer robinia
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina met Robinia speeltoestellen of maak een afspraak met ons en we geven u graag advies!

1