IMG_4086
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Persoonlijk en betrokken

In onze werkwijze vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. In alle onderstaande stappen hebben we persoonlijk contact. Een goede basis voor een fijne samenwerking vinden wij. Lees op deze pagina wat u kunt verwachten van de samenwerking. 

1. Kennismaking 

Alles begint natuurlijk met een eerste kennismaking. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen met u te kijken hoe we een zo passend mogelijk én uniek ontwerp kunnen maken!

Tijdens het gesprek bespreken we onder andere uw wensen en laten we alvast wat mogelijkheden zien. Ook zien we graag de buitenruimte met eigen ogen. Alleen zo krijgen we een compleet beeld van de ruimte, weten we waar we rekening mee moeten houden en kunnen we het perfecte ontwerp voor u maken.

Soms is het handig om na de eerste kennismaking nog eens langs te komen. Dit is bijvoorbeeld handig als onze ontwerpster ook graag de buitenruimte met eigen ogen wil zien, er nog vragen zijn of als we moeten inmeten.

2. Voorstel op maat

Als we al uw wensen hebben verzameld gaan we aan de slag. Dit kan zijn in de vorm van een offerte met of zonder ontwerp. In het geval van een offerte ontvangt u een uitgebreide offerte inclusief informatie en kosten. Het kan ook zijn dat u graag een ontwerp wil om alvast een voorproefje van het eindresultaat te zien. Daar gaat onze ontwerpster Cindy graag mee aan de slag.

Meer informatie over een ontwerp van buitenruimte? Kijk dan op onze pagina over ontwerp.

3. Presentatie

Het unieke voorstel komen we graag persoonlijk bij u presenteren. U kunt vragen stellen en feedback geven. Vervolgens zorgen we dat het voorstel en het ontwerp helemaal naar uw wens zijn.

4. Akkoord

Als u helemaal blij bent met het voorstel en akkoord hebt gegeven gaan we graag voor u aan de slag. De productie van de speeltoestellen zal starten. We spreken een datum af waarop we de speeltoestellen komen leveren. Uiteraard een datum die u goed uitkomt.

5. Levering 

Op de afgesproken datum worden de speeltoestellen geleverd en gemonteerd bij u op locatie. Ook wordt de keuring van de speeltoestellen in gang gezet en vervolgens ontvangt u een certificaat.

6. Nazorg

Na de levering hebben we graag nog even contact om te bespreken hoe u vond dat het project is gegaan. Wat kan beter en wat ging er goed? Zo halen we het beste uit onszelf! En mocht er in de toekomst iets zijn, dan staan we altijd voor u klaar.

Uniek-Speelprojecten-speeltoestellen-team

Vrijblijvend kennismaken?

Spreken onze werkwijze en onze producten u aan en wilt u graag vrijblijvend kennismaken met ons? Neem dan contact met ons op!