Speeltoren-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Recreatie

Uw gasten een uitzonderlijke beleving geven

Speeltoestellen recreatie

Speeltoestellen voor recreatie, voor kinderen is dat het belangrijkste als ze naar een camping of vakantiepark gaan. Door onze ervaring weten we welke professionele speeltoestellen bij de recreatie branche passen. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw gasten uitzonderlijk goed vermaakt worden.

Inspiratiegids-uniek-speelrpojecten-gids
Gratis inspiratiegids
 • Ontvang branche-specifieke inspiratie
 • Ontdek de mogelijkheden
 • Bekijk gerealiseerde projecten 
 • Lees ervaringen van klanten

Waarom speeltoestellen voor recreatie

De perfecte vakantie: de kinderen vermaken zich uren in de speeltuin van de camping en de ouders hebben hierdoor hun handen vrij. Zo kunnen de ouders echt genieten van de vakantie! De speeltoestellen spelen dan ook een grote rol bij het kiezen voor een camping of vakantiepark. Het loont dus al snel om speeltoestellen op uw camping of vakantiepark te plaatsen.

Er zijn talloze mogelijkheden voor speeltoestellen in de recreatie. Door ervaring weten wij dat een waterbaan bij het meertje van de camping of een waterspeelplaats in de centrale speeltuin het altijd heel goed doen. Weer of geen weer, kinderen willen altijd spelen met water. Naast waterspeeltoestellen blijven ook speeltoestellen razend populair. Denk aan een grote eyecatcher bij de receptie, een kleiner speeltoestel op het campingveld of een grote centrale speeltuin op het vakantiepark. Alles is mogelijk en wij helpen u hier graag bij!

Speeltoren-camping-Speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Ontwerp centrale speeltuin recreatie

Naast het plaatsen van een los speeltoestel op een campingveld bieden wij ook de mogelijkheid om een complete centrale speelplek te creëren. In ons ontwerp houden we rekening met diverse leeftijdsgroepen. We clusteren kleinere speeltoestellen bij elkaar, bij voorkeur in de buurt van het terras als deze aanwezig is. Op deze manier kunnen ouders ontspannen op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Grotere speeltoestellen plaatsen we graag strategisch hoger in de speeltuin, zodat ze extra opvallen. Een echte blikvanger, hoe gaaf is dat! Kortom, we hebben tal van ideeën voor een speeltuin die elke gast op de camping zal vermaken!

Ontwerp-recreatie-Uniek
Op Parc du Soleil in Noordwijk heeft Uniek Speelprojecten een mooie speeltuin voor ons geplaatst. De kinderen vinden deze speeltuin geweldig! Elk kind kan zijn persoonlijke uitdagingen aangaan in deze speeltuin. Daarnaast kunnen de ouders op het terras zitten terwijl de kinderen lekker kunnen klauteren, klimmen of glijden. Dit klinkt als een echt vakantie hé!“
Tessa
-
Parkmanager EuroParcs Parc du Soleil

Voordelen speeltoestellen recreatie

Speeltoestellen zijn onmisbaar als u gezinnen wil aantrekken, maar speeltoestellen voor de recreatie branche hebben nog veel meer voordelen, namelijk:

 • Kinderen vermaken zich uitstekend en de ouders hebben hierdoor echt vakantie;
 • Speeltoestellen zorgen voor terugkerende bezoekers,
 • Speeltoestellen bij de horecavoorzieningen zorgen ervoor dat gasten hier meer en langer gebruik van maken;
 • Speeltoestellen (in een thema) maken uw camping of vakantiepark uniek;
 • Kleine kinderen kunnen spelen en voor grotere kinderen is een speelplek de plek om elkaar te ontmoeten;
 • Creëer met een eyecatcher het echte WOW-gevoel;
 • Een speeltuin is dé plek om vakantievriendjes te maken!

Natuurlijke speeltoestellen recreatie

In een natuurlijke speelruimte worden onze gecertificeerde speeltoestellen van robiniahout afgewisseld met natuurlijke elementen zoals zand, water, beplanting en organische vormen. Het resultaat is een natuurlijke omgeving waarin kinderen avonturen beleven en zich uitstekend vermaken. Kinderen ervaren de vrijheid om de fantasie in de vrije loop te laten en te ontdekken. Een natuurlijke speelplek past uitstekend bij de vaak al natuurlijke omgeving van een camping of vakantiepark. Eén ding is zeker: een natuurlijke speeltuin spreekt iedereen aan.

Speeltoestellen camping in een thema

Doordat wij alles zelf ontwerpen kunnen we eenvoudig een thema toevoegen aan de gecertificeerde speeltoestellen. Staat uw camping bijvoorbeeld ergens om bekend, is er iets in de regio waar niemand omheen kan? Of misschien zit er al iets in de naam van het vakantiepark waar we iets mee kunnen. Er zijn talloze opties die we eenvoudig kunnen doorvoeren in de speeltoestellen. Doormiddel van een gravure of houtsnijwerk kunnen we de speeltoestellen bewerken en echt uniek maken.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de speeltoestellen te voorzien van een “tekening”. Op het voorbeeld hiernaast is te zien hoe we campingveld “Haan” terug laten komen in het speeltoestel. Voor ons een kleine moeite, maar met een groots resultaat!

Gerealiseerde projecten in de recreatie branche:

EuroParcs Parc du Soleil
Camping de Vledders
Camping Si-Es-An
voorbeelden-speeltoestellen-camping-uniek-speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar professionele en natuurlijke speeltoestellen voor uw camping of vakantiepark? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids-uniek-speelrpojecten-gids