Echo-piano-hamer-muziek-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Speelruimte met muziek

Creatief en verrassend!

Ontwikkelen en spelen tegelijk

Speelruimte met muziek

Op zoek naar iets verrassends voor uw speelruimte? Dan past dit thema perfect! Dit thema bevat verschillende losse muziekinstrumenten waarmee een heel orkest kan worden gevormd. Bekijk op deze pagina alles over dit creatieve en leuke thema. 

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Muzikaal plezier met speeltoestellen

Ons muziek assortiment bestaat uit meerdere muziekinstrumenten die afzonderlijk van elkaar worden bespeeld, maar ook samen een set vormen. De instrumenten zijn eenvoudig te bespelen, kinderen hoeven geen ervaring te hebben met het bespelen van een instrument. Dat is juist zo mooi aan dit thema, de fantasie kan in de vrije loop worden gelaten en kinderen kunnen experimenteren met de instrumenten. De muziekinstrumenten dragen bij aan de ontwikkeling van de bewegingscoördinatie en stimuleren creativiteit. Nog een voordeel van dit thema is dat verschillende leeftijden muziek maken leuk vinden en kinderen met én zonder beperking er van kunnen genieten.

Dit thema is erg geschikt voor een schoolplein. De kinderen kunnen samen muziek maken tijdens de pauze. Ook zijn de muziekinstrumenten een grote toegevoegde waarde als deze worden betrokken bij de muziekles.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de bijbehorende app. Hier zijn onder andere video’s te vinden over hoe kinderen de muziekinstrumenten kunnen bespelen en hoe de kinderen leuke melodieën kunnen maken. Een hele leuke aanvulling aan de al verrassende instrumenten!

Muziek-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Opzoek naar iets unieks? Dan is ons muziekthema de oplossing voor uw locatie. Uw bezoekers zullen verrast zijn en veel verschillende leeftijden gaan deze speeltoestellen heel leuk vinden! Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien? Wij denken graag met u mee

1