Interactieve-speelruimte-Uniek-Speelprojecten
Interactieve speelruimte

Maak spelen bijzonder
Een unieke ervaring

met interactieve speeltoestellen

We zien helaas steeds meer dat kinderen graag binnenblijven. De PlayStation, smartphone en tablet zorgen ervoor dat kinderen zich binnen uren kunnen vermaken. Ook vinden zij digitaal interactie met andere kinderen. Wij willen juist dat kinderen weer actief buitenspelen en de wereld ontdekken. Om de kinderen weer naar buiten te krijgen halen we deze interactie ook naar buiten met prefessionele speeltoestellen. 

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Hoe werkt deze interactie buiten?

De interactieve speeltoestellen spelen in op de wensen van kinderen. Op deze manier wordt het buitenspelen gestimuleerd en dit is goed voor veel verschillende competenties, zoals sociale vaardigheden en motoriek. 

Onze interactieve speeltoestellen zijn ook nog eens erg duurzaam. Spelen levert namelijk altijd beweging op, vervolgens wekken deze bewegingen energie op. Zo zijn er geen batterijen of accu’s nodig. Door zelf energie op te wekken kunnen de speeltoestellen geluid maken en licht geven.

In de interactieve speellijn zijn ook de tijdloze speeltoestellen opgenomen. Denk hierbij aan de schommel of een klimrek, maar dan met een extra dimensie die zorgt voor licht en geluid. Een vertrouwd speeltoestel met een verrassende interactie. De speeltoestellen zijn geliefd door verschillende leeftijden. Zo kunnen jonge kinderen zich goed vermaken en zijn er veel toestellen die juist tieners leuk en ook nog eens stoer vinden. De speeltoestellen zijn verrassend en uniek. De speeltoestellen passen uitstekend bij onze missie: interactie zorgt namelijk voor verbinding met elkaar.

Playnetic-AudioNetic-Uniek-Speelprojecten
Offerte op maat

Opzoek naar iets unieks? Dan is ons interactieve thema de oplossing voor uw locatie. Uw bezoekers zullen verrast zijn en veel verschillende leeftijden gaan deze speeltoestellen heel leuk vinden! Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien? Wij denken graag met u mee!

1