Interactieve-speelruimte-Uniek-Speelprojecten
Interactieve speelruimte

Maak spelen bijzonder
Een unieke ervaring

met interactieve speeltoestellen

We zien helaas steeds meer dat kinderen graag binnen blijven. De playstation, smartphone en Ipad zorgen ervoor dat kinderen zich binnen uren kunnen vermaken. Ook vinden zij eenvoudig digitaal interactie met andere kinderen. Om kinderen weer naar buiten te krijgen halen wij deze interactie ook naar buiten. 

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Hoe werkt deze interactie buiten?

De interactieve speeltoestellen spelen in op de tijd van nu. Op deze manier wordt het buitenspelen gestimuleerd en dit is goed voor veel verschillende competenties, zoals sociale vaardigheden en motoriek. 

Onze interactieve speeltoestellen zijn ook nog eens erg duurzaam. Spelen levert namelijk altijd beweging op, vervolgens wekken deze bewegingen energie op. Zo zijn er geen batterijen of accu’s nodig. Door zelf energie op te wekken kunnen de speeltoestellen geluid maken en licht geven.

In de interactieve speellijn zijn ook de tijdloze speeltoestellen opgenomen. Denk hierbij aan de schommel of een klimrek, maar dan met een extra dimensie die zorgt voor licht en geluid. Een vertrouwd speeltoestel met een verrassende interactie. De speeltoestellen zijn geliefd door verschillende leeftijden. Zo kunnen jonge kinderen zich goed vermaken en zijn er veel toestellen die juist tieners leuk en ook nog eens stoer vinden. 

De speeltoestellen zijn verrassend en uniek. Ze passen uitstekend bij onze missie: interactie zorgt namelijk voor verbinding met elkaar.

Playnetic-AudioNetic-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Opzoek naar iets unieks? Dan is ons interactieve thema de oplossing voor uw locatie. Uw bezoekers zullen verrast zijn en veel verschillende leeftijden gaan deze speeltoestellen heel leuk vinden! Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien?
Wij helpen u graag!

1