Speeltoren-speelhuis-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Project in beeld

Vakantiepark De Krakeling
Speelproject ervaring

Vakantiepark De Krakeling in Zeist

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping De Krakeling in Zeist.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Gepersonaliseerd en op maat

Bij Allurecamping De Krakeling in Zeist hebben wij verschillende speeltoestellen van robiniahout geplaatst. Zo is er een natuurlijke speelruimte gecreëerd met een hele gave speeltoren, een nestschommel, een speelhuisje en een duoduikelrek. Daarnaast staat er bij het vennetje een waterbaan die zorgt voor uren speelpret.

De natuurlijke speeltoestellen van robiniahout passen perfect bij de natuurlijke en bosrijke omgeving van de camping. De speeltoren die we hebben geplaatst is op maat gemaakt voor de camping, de speeltoren past op deze manier perfect in de speelruimte. Het speelhuisje is gepersonaliseerd met een krakeling op uithangbord. Wat is ons werk toch leuk! 

Waterbaan-pomp-goten-tafel-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina met natuurlijke speeltoestellen of maak een afspraak met ons en we geven u graag advies!

1