Rubber-gietvloer-ondergrond-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Ondergronden speelruimte

Onmisbaar en veilig
Een unieke uitstraling

met veilige ondergronden

Een speelruimte is helemaal af met een bijpassende en veilige ondergrond. Bekijk op deze pagina alles over onze verschillende ondergronden.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Verschillende materialen en uitstralingen

De speelruimte is helemaal af en veilig met de juiste ondergrond. Hierbij houden we onder andere rekening met de valhoogte van de speeltoestellen. Zo hebben rubberen tegels een hogere valdemping dan gras. Daarnaast nemen we ook de opstakelvrije ruimte en de uitstraling van de speelruimte mee in het ontwerp. Bij een natuurlijke speelruimte passen ondergronden zoals gras, zand of rubber mulch in het bruin. Bij een kleurrijke speelruimte maakt bijvoorbeeld een rubberen gietvloer in verschillende kleuren het plaatje compleet. De keuze voor de juiste ondergrond maken we al tijdens het ontwerp van de speeltuin.

De onderstaande ondergronden bestaan weer uit verschillende soorten en kleuren. Wij kijken bij elk speelproject wat de geschikte ondergrond is. Het moet aan de wensen van de klant en bezoekers voldoen. De rubberen tegels, rubber mulch, de rubberen gietvloer en het kunstgras zijn in verschillende kleuren leverbaar. Op deze manier kunnen we de ondergrond toesnijden op de speelruimte. Wij vinden veiligheid heel belangrijk, daarom voldoen alle ondergronden
aan de vereiste EN-1177 norm

Kunstgras-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Ja! Bij elke branche past een ondergrond. En wij weten welke! Dit hangt namelijk van verschillende zaken af. Wij geven u graag advies bij de keuze voor de juiste ondergrond. 

1