Camping-robinia-waterbaan-Uniek-Speelprojecten
Zand- en
waterspeelruimte

Zorgt voor veel avontuur
De perfecte combinatie

Een speelruimte met zand en water

Misschien is spelen met zand en water wel het allerleukst! De fantasie in de vrije loop laten en lekker kliederen. Er zijn veel verschillende opties om dit op uw locatie mogelijk te maken. Denk hierbij aan professionele speeltoestellen, maar ook de omgeving is belangrijk. Bekijk op deze pagina alles over dit geweldige thema!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Kinderen zijn er dol op!

Spelen met zand en water! En een beetje vies worden mag best! Kinderen kunnen op een zand- en waterspeelplaats al hun fantasie kwijt: bouwen met zand of soep maken met water. Spelenderwijs wordt er met zand en water veel ontdekt, ontstaan er de leukste rollenspellen en worden de zintuigen geprikkeld. Heel veel leermomenten dus!

We hebben verschillende zand- en waterbanen van hout en mataal in ons assortiment. U kunt bij een zand- en waterbaan denken aan een baan met verschillende goten. Deze is eenvoudig zelf samen te stellen. Ook is het mogelijk om de grond erbij te betrekken. Met dammetjes, zwerfkeien en geultjes is kliederplezier gegarandeerd! Door hier hoogteverschillen aan toe te voegen wordt er een vallei gecreĆ«erd. Deze valleiomgeving met zand en water heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Een waterpomp is natuurlijk onmisbaar bij een zand- en waterspeelplaats. De waterpompen zijn aangesloten op het leidingwater of kunnen door middel van een puls in het grondwater voorzien worden van water. 

Uiteraard mag de traditionele zandbak in dit thema niet ontbreken. Deze blijft namelijk een favoriet bij kinderen. Ook kan de zandbak worden uitgebreid met een zandtafel voor extra plezier.

Speelplaats-waterbaan-leidingwater-Uniek-Speelprojecten
Offerte op maat

Vaak denken mensen dat vies worden niet handig is en kinderen hier niet van houden. Maar het tegendeel is waar en het vies worden valt best mee! Ons zand en water thema past eigenlijk in elke branche. Benieuwd hoe een zand- en waterparadijs er op uw locatie uit zal zien? Wij denken graag met u mee!

1