Robiniahouten speeltoestellen 

Kinderdagverblijf ’t Krobbehiem

Bij Kinderdagverblijf ’t Krobbehiem staan nu twee hele mooie robiniahouten speeltoestellen! De kinderen van de buitenschoolse opvang hoeven zich geen moment meer te vervelen. Kijkt u mee?

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Klimtoestel

Compleet passend in de natuurlijke omgeving staan er nu twee robiniahouten speeltoestellen in de buitenruimte van Kinderdagverblijf ’t Krobbehiem. Het ene speeltoestel is een zeskantklimmer. Dit klimtoestel is heel veelzijdig. De kinderen kunnen op twee verschillende manieren omhoog: via de trappen of via de klimstenen. Vervolgens kunnen de kinderen bovenin chillen in het net en op verschillende manieren naar beneden. Bijvoorbeeld met de glijstang. Ook zijn er twee duikelrekken, een hoge en een lage. Dit speeltoestel is uitdagend voor kinderen in de leeftijd vier tot en met twaalf jaar.
 

Waterbaan

Naast het klimrek staat een waterbaan van robiniahout. Vanaf de pomp stroomt het water door verschillende goten. Onderweg kunnen de kinderen bepalen waar het water heen gaat door te spelen met de stoppen in de waterton. Uiteindelijk komt het water uit bij het waterrat of bij de kliedertafels. Zand en water blijft de perfecte combinatie!

Meer lezen over een waterbaan? Kijk dan op onze pagina speciaal over een zand-en waterspeelruimte.

Klimrek-glijstang-klimtouw-robinia-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.