Speeltoren-nestschommel-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Openbare ruimte

Toegankelijk voor iedereen

Professionele speeltoestellen 

Voor de openbare ruimte

Een speeltuin in een woonwijk zorgt voor heel veel voordelen. Zo ontstaat er een ontmoetingsplek die verbinding in de wijk realiseert. Dat wil toch elke gemeente? 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Speeltuin in de buurt

Een speeltuin in de buurt is een ontmoetingsplek voor iedereen. Een openbare ruimte die zorgt voor verbinding is de wijk, belangrijk voor elke gemeente. Bewegen en buitenspelen wordt in een speeltuin gestimuleerd en dat is heel fijn in een wereld vol digitale mogelijkheden. Omdat de speeltuin een openbare ruimte is, is het belangrijk dat de speeltuin hufterproef is. Gelukkig voldoen al onze speeltoestellen hieraan.

Buurtparticipatie speeltuin

De ouders en kinderen in de wijk weten als geen ander waar behoefte aan is. Ook als het gaat om de speelvoorzieningen. Het is dus goed om in gesprek te gaan en de buurtbewoners te betrekken bij de realisatie van de nieuwe speeltuin. Samen kunnen we een plan maken om de wensen te achterhalen.  

Doordat alle ouders en kinderen uit de wijk mogen meedenken over de nieuwe speeltuin komen alle leeftijden aan bod. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe speeltuin voor elke leeftijd geschikt is. 

Speelprojecten in de openbare ruimte:

Gemeente Veenendaal
Speeltuin De Korenbloem
Speeltuin Middelweg
Team-foto-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente of openbare ruimte? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids mockup