Speeltoren-nestschommel-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project
Vakantiepark De Krakeling

Speeltoestellen van Robiniahout

Vakantiepark De Krakeling

Bij Vakantiepark De Krakeling in Zeist mochten we meerdere speelvelden van professionele speeltoestellen voorzien. Van een klein speelhuisje voor kleine gasten tot een mega speeltoren. Scrol snel verder en bekijk het resultaat!

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten
Ik ben bij Uniek Speelprojecten terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een lokale ondernemer die mij kon helpen aan onderdelen. Uiterst tevreden over de unieke en creatieve speeltoestellen! De speelwaarde die de speelplek biedt voor onze doelgroep is perfect. Uniek Speelprojecten heeft het voor ons van A t/m Z geregeld. Van bedenken en ontwerpen tot en met montage.
Alex van der Grift
-
Eigenaar Vakantiepark De Krakeling

Een camping vol speeltoestellen

Bij Allurecamping De Krakeling in Zeist hebben wij verschillende speeltoestellen van robiniahout geplaatst. Zo zijn er meerdere speelplekken verspreid over de camping gerealiseerd. Waar de kinderen zich op de camping bevinden, er is altijd wel een speelpek in de buurt. Voor verschillende leeftijden is er wat te vinden. Van grote speeltorens, tot kleine speelhuisjes of een waterbaan. Aan alles is gedacht.

De natuurlijke speeltoestellen van robiniahout passen perfect bij de natuurlijke en bosrijke omgeving van de camping.

Details

Meerdere speeltoestellen zijn nog leuker gemaakt met verschillende details. Zo hangt er aan een speelhuisje een uithangbord met een krakeling en is een ander speelhuis voorzien van een bosrijke puzzel! Hoe leuk is dat!

Speeltoren-robinia-hout-brug-glijbaan-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.