Vijf speeltoestellen van Robiniahout voor

Vakantiepark De Krakeling

We mochten maar liefst vijf professionele speeltoestellen van robiniahout plaatsen bij Vakantiepark De Krakeling in Zeist. Van een klein speelhuisje voor kleine gasten tot een mega speeltoren. Scrol snel verder en bekijk het resultaat!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen
Ik ben bij Uniek Speelprojecten terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een lokale ondernemer die mij kon helpen aan onderdelen. Uiterst tevreden over de unieke en creatieve speeltoestellen! De speelwaarde die de speelplek biedt voor onze doelgroep is perfect. Uniek Speelprojecten heeft het voor ons van A t/m Z geregeld. Van bedenken en ontwerpen tot en met montage.
Alex van der Grift
-
Eigenaar Vakantiepark De Krakeling

Speeltoestellen gepersonaliseerd en op maat

Bij Allurecamping De Krakeling in Zeist hebben wij verschillende speeltoestellen van robiniahout geplaatst. Zo is er een natuurlijke speelruimte gecreëerd met een hele gave speeltoren, een nestschommel, een speelhuisje en een duoduikelrek. Daarnaast staat er bij het vennetje een waterbaan die zorgt voor uren speelpret.

De natuurlijke speeltoestellen van robiniahout passen perfect bij de natuurlijke en bosrijke omgeving van de camping. Daarnaast is het kleinere speelhuisje gepersonaliseerd met een krakeling op uithangbord. Hoe leuk is dat!

Speeltoren-robinia-hout-brug-glijbaan-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.