Speelhuis-glijbaan-rvs-brug-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project
Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate - Robiniahout

Speelproject in beeld

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject met robiniahout bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen.

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

De perfecte combinatie

Tussen het groen van vakantiepark Ackersate mochten wij twee robiniahouten speeltoestellen plaatsen. De natuurlijke uitstraling van het hout past perfect in de natuurlijke en groene omgeving van het vakantiepark. Eén van de twee speeltoestellen bestaat uit een speelhuis met wiebelbrug. Kinderen kunnen via deze wiebelbrug of een trap in het speelhuis komen en via de RVS glijbaan het speelhuis weer verlaten. Ervaring leert dat kinderen dit riedeltje achterelkaar kunnen uitvoeren en dit heel lang vol kunnen houden. Als ze toch even wat anders willen doen dan biedt het andere speeltoestel uitkomst. Deze speeltoren biedt net iets meer uitdaging doordat deze hoger is. De RVS glijbaan is daardoor ook langer. Daarnaast zorgt deze speeltoren voor de mooiste rollenspellen. Verkoop zandtaartjes door het raampje beneden en vervoer zand met de zandtakel omhoog. Uren speelpret voor de kleine campinggasten!

Speelhuis-wiebelbrug-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met u mee.