Surfer-zwart-wit-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project
Strand Nijstad

Robiniahouten speeltoestellen 

maken Strand Nijstad nog unieker

Een strand, maar niet zomaar een strand. Het gaat om Strand Nijstad waar nog meer beleving aan toe is gevoegd met verschillende speeltoestellen. Speeltoestellen van robiniahouten en staal. Benieuwd? Scroll dan snel verder!

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Belevenis op het strand met robiniahouten speeltoestellen

Bij Strand Nijstad plaatsten we een balanceerstructuur van robiniahout in het water. De kinderen worden uitgedaagd om met verschillende touwen van de ene naar de andere kant te gaan. Maar ook voor de grotere kinderen is het een leuke plek om samen te chillen. Kortom: een speeltoestel met veel mogelijkheden die er ook nog eens heel leuk uitziet! 

Ook mogen onze surfers op het strand niet ontbreken. Een unieke ervaring voor kinderen aan deze mooie waterplas. De surfplanken zijn gepersonaliseerd doordat de bedrijfsnaam in de plank is gegraveerd. Bij Strand Nijstad hebben zij gekozen voor de kleuren zwart en wit, maar het is ook mogelijk om deze in andere kleuren te leveren. Op deze manier past het veertoestel perfect bij de locatie. 

Op het gras is een kabelbaan geplaatst van robinahout. En niet zomaar een kabelbaan, het is dubbele! Hierdoor wordt de kabelbaan competitief en kunnen de kinderen een wedstrijdje doen. Wie is het snelst?

Houten waterbaan

Aan de rand van dit meer hebben we een houten waterbaan geplaatst. De waterbaan is gemaakt van robiniahout, een houtsoort dat goed tegen water kan. Het grondwater kan omhoog worden gepompt door de kinderen zelf. Het water stroomt over de watergoten en komt weer op de grond terecht. Vervolgens sijpelt het water weer de grond in en kan weer omhoog worden gepompt. Moois systeem toch? Een houten waterbaan blijft een geweldig speeltoestel aan de rand van een meer!

Meer weten over dit speeltoestel? Kijk dan op onze pagina over een waterbaan of waterpomp.

Balanceerstructuur-kinderen-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.