Robiniahouten speeltoestellen 

maken Strand Nijstad nog unieker

Een strand, maar niet zomaar een strand. Het gaat om Strand Nijstad waar nog meer beleving aan toe is gevoegd met verschillende speeltoestellen. Speeltoestellen van robiniahouten en staal. Benieuwd? Scroll dan snel verder!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Belevenis op het strand met robiniahouten speeltoestellen

Bij Strand Nijstad plaatsten we een balanceerstructuur van robiniahout in het water. De kinderen worden uitgedaagd om met verschillende touwen van de ene naar de andere kant te gaan. Maar ook voor de grotere kinderen is het een leuke plek om samen te chillen. Kortom: een speeltoestel met veel mogelijkheden die er ook nog eens heel leuk uitziet! 

Ook mogen onze surfers op het strand niet ontbreken. Een unieke ervaring voor kinderen aan deze mooie waterplas. De surfplanken zijn gepersonaliseerd doordat de bedrijfsnaam in de plank is gegraveerd. Bij Strand Nijstad hebben zij gekozen voor de kleuren zwart en wit, maar het is ook mogelijk om deze in andere kleuren te leveren. Op deze manier past het veertoestel perfect bij de locatie. 

Op het gras is een kabelbaan geplaatst van robinahout. En niet zomaar een kabelbaan, het is dubbele! Hierdoor wordt de kabelbaan competitief en kunnen de kinderen een wedstrijdje doen. Wie is het snelst?

Balanceerstructuur-kinderen-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.