zandspel-restaurant-robinia-speeltoestellen-zandtakel
Gerealiseerd project
Restaurant De Schaapjes

Robiniahouten speeltoestellen

Restaurant De Schaapjes

Bij restaurant en speeltuin De Schaapjes is een natuurlijke speelplek gemaakt, naast het terras en de schapenwei. Er is een avontuurlijk parcours, zandwerkplaats en een unieke speeltoren mét schaapjes. Benieuwd hoe deze eruit ziet? Scroll dan snel verder! 

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Klimparcours

Avontuurlijk klimparcours om van begin tot eind overheen te balanceren! Start het parcours met een touwladder, waarna er via diverse routes naar de andere kant kan worden geklommen. Via de touwen, balansbalken of de klimpaal. Daarna even uitrusten in het lignet om weer verder te gaan naar het laatste platform. Waar er een leuke afdaling via de glijstang op je wacht! 

Zandwerkplaats

De zandwerkplaats heeft niet alleen genoeg ruimte voor al het mogelijke zandspel met gootjes, tafels en een zandtakel, maar stimuleert kinderen ook om te klimmen en klauteren. Via het stammentrapje of klimwand kunnen ook de allerkleinste bovenop het toestel klimmen. 

Unieke speeltoren

Deze speeltoren is gepersonaliseerd door het schaap op de zijkant van het toestel. Bij binnenkomst is dit duidelijk zichtbaar wat het speeltoestel uniek maakt. Ook in de puzzelwand komen er dieren terug, passend bij de omgeving. De speeltoren is een uitdagend toestel voor een grote doelgroep. Niet alleen om te klimmen en glijden, maar er is ook ruimte voor fantasiespel onderin.

Complete speelplek

Door de diversiteit aan toestellen wordt dit een complete en unieke speelplek. In het klimparcours kunnen kinderen de uitdaging aangaan om zonder de vloer te raken naar de overkant te balanceren. In het speeltoren is er ruimte voor fantasiespel, samen spelen en kan er worden gegleden. De zandwerkplaats zorgt voor het contructieve spel, waarbij kinderen uren kunnen spelen met het zand. 

klimparcours-balanceren-robinia-parcours

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.