speeltoren-landal-robinia-blikvanger
Gerealiseerd project
Landal Sallandse Heuvelrug

Grote speeltoren

Landal Sallandse Heuvelrug

Een grote speeltoren als blikvanger op het park met uitzicht over het water. Dat is wat we hebben gemaakt voor Landalpark de Sallandse Heuvelrug. Benieuwd welke speelwaardes er allemaal in zitten? Scroll dan snel verder! 

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Hoge glijbaan

Vanaf de hoogste toren is er een afgebogen glijbaan naar beneden toe! Dit zorgt bij kinderen voor kriebels in de buik. Via verschillende manieren kunnen kinderen omhoog klimmen en klauteren. Geen weg is hetzelfde! Met de klimladder, klauterwand met knopentouw of via de andere toren, waar nog meer klimmogelijkheden zijn. 

Uitzicht vanaf het balkon

Vanaf het bovenste puntje in de toren heb je uitzicht over de hele omgeving! De planken van het balkon zijn iets uit elkaar geplaatst, zodat er een transparante uitstraling is. Het puntdak zorgt ervoor dat de toren van veraf al zichtbaar is! 

Schuine klimwand

Met de grote schuine klimwand klauter je helemaal omhoog de eerste toren in! De kleine kinderen kunnen zich vasthouden aan het touw en voor de echte klimmers zijn er de hand- en voetgrepen. 

Verbindende brug

De torens zijn met elkaar verbonden via een houten brug! Met aan de ene kant planken en aan de andere kant een touw, wat voor extra sensatie zorgt. De onderkant is stabiel, zodat iedereen eroverheen kan wandelen. 

Raampje-robinia-speeltoestel

Vrijblijvend contact

Ook op zoek naar zo'n gave en verrassende speeltoren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!