Robiniahouten speeltoestellen

Bij Kinderdagverblijf Ukkiepuk

Verschillende robiniahouten speeltoestellen geven de buitenruimte van Kinderdagverblijf Ukkiepuk een natuurlijke uitstraling. We hebben een uniek speeltoestel geplaatst in de vorm van een gevel met speelhuisjes. Benieuwd? Scrol dan snel verder!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Zandbak met zandspeelhuis van robiniahout

Bij Kinderdagverblijf Ukkiepuk hebben we onder andere een zandspeelhuisje met een zandbak geplaatst. Leuke details aan dit speelhuis zijn natuurlijk de bloemen en de zandtakel. Het speelhuisje grenst aan de rand van de zandbak. Ook de rand is gemaakt van robiniahouten paaltjes. De zandbak kan eenvoudig worden afgesloten met een op maat gemaakt zandbaknet

Unieke gevelrij van robiniahout

Op een ander gedeelte van de buitenruimte staat een unieke gevelrij van speelhuisjes. De kinderen kunnen zich vermaken met in totaal drie speelhuizen. Ook dit speeltoestel is gemaakt van robiniahout en voorzien van leuke details. Zo is het speeltoestel gepersonaliseerd doordat het logo van het kinderdagverblijf is gegraveerd in het hout. Daarnaast geven verschillende gravering zoals de ijsjes boven het loket en het uithangbord het speeltoestel extra uitstraling!

Zandbak-zandtakel-speelhuis-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.