Het perfecte speelhuis voor

Kinderdagverblijf Lien

Robinahout, laag bij de grond en veel speelwaarde. Dat klinkt perfect voor een kinderdagverblijf toch? Scroll snel verder voor het eindresultaat!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Perfect speeltoestel voor kinderdagverblijven

Als u het ons vraagt is dit hét perfecte speeltoestel voor kinderdagverblijven. Het robiniahouten speelhuis is laag en daardoor erg geschikt voor kleine kinderen. Ook heeft het speelhuis veel speelwaarde. Zo kunnen kinderen klauteren op het klimnet en glijden van de glijbaan. Daarnaast zorgt het speelhuisje voor de mooiste rollenspellen. Even rustig zitten op één van de bankjes of je vriendjes zoeken door de telescoop, het kan allemaal!

Het speeltoestel heeft een open structuur. Zo kunnen de kinderen zich niet té goed verstoppen en hebben de leidsters van het kinderdagverblijf goed zicht.

Sociale en motorische ontwikkeling

Het speelhuis speelt voornamelijk in op de sociale ontwikkeling van de kinderen. Wie gaat er bijvoorbeeld eerst van de glijbaan en wie speelt er mee met het rollenspel? Ook is er in deze buitenruimte van het kinderdagverblijf gedacht aan de motorische ontwikkeling. De kinderen kunnen balanceren over de wiebelbrug of de stapstammen.

Wiebelbrug-kinderopvang-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.