Het Borghonk en De Peuterboerderij

Speelproject ervaring

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject voor Kindcentrum Het Borghonk en Kinderdagverblijf De Peuterboerderij.

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen
Toen de vrachtwagen aan kwam rijden met de speelhuisjes erop, waren wij gelijk onder de indruk. Ze zijn nog mooier en groter geworden dan wij hoopten. Aan de huisjes is te zien dat er niet op bezuinigd is en dat er veel creativiteit in zit. Er is vooraf goed geluisterd naar onze wensen, maar ook tijdens en na het plaatsen werd geluisterd naar onze behoeften. Wij konden aangeven op welke manier de huisjes moesten staan en welke kant wij vooraan wilden. Zelfs tijdens het plaatsen zijn er nog aanpassingen gedaan naar aanleiding van onze argumenten. Echt topservice!

Toen de kinderen van het kinderdagverblijf de speelhuisjes zagen, waren zij gelijk erg enthousiast. Ze renden erop af en wisten niet hoe snel zij moesten klimmen, klauteren en glijden. Ook nu de huisjes al een tijdje in gebruik zijn, blijven ze favoriet. De kinderen kunnen hun energie kwijt en hun motoriek ontwikkelen. De loopbrug en de glijbanen zijn voor de peuters een goede en spannende uitdaging. Ook worden er verschillende rollenspellen als vader en moeder gespeeld in de huisjes. De huisjes zijn nu niet meer weg te denken van het speelplein!
Evert en Gea Veldhuizen
-
Kindcentrum Het Borghonk en kinderdagverblijf de Peuterboerderij

Robinia speeltoestellen op maat

Evert en Gea van Kindcentrum Het Borghonk en Kinderdagverblijf De Peuterboerderij waren opzoek naar speeltoestellen van Robina hout. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met Evert en Gea hebben we gekeken wat de wensen zijn en hebben de speeltoestellen op maat gemaakt. Zo is er een loopbrug toegevoegd aan een speelhuis en staat het andere speelhuis op een dikke boomstam.

Nadat de speeltoestellen zijn geplaatst hebben Evert en Gea de speeltoestellen vrolijke blauwe accenten gegeven. Omdat we speeltoestellen op maat leveren en net dat beetje meer willen bieden vinden we het leuk om de speeltoestellen te personaliseren. Zo is er hier in de wand van het speelhuis een puzzel met boerderijdieren gemaakt. Perfect voor De Peuterboerderij dus.

Speeltoestel-brug-kinderdagverblijf-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.