Kinderopvang-speeltoestel-paddenstoel-robiniahout
Gerealiseerd project
Kinderdagverblijf De Paddestoel

Gethematiseerde buitenruimte

Kinderdagverblijf De Paddestoel

Bij Kinderdagverblijf De Paddestoel was een thema natuurlijk zo bedacht. Een speelhuisje in de vorm van een paddenstoel is nu het stralende middelpunt van de vernieuwde buitenruimte. Scroll snel verder voor het eindresultaat!

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten

Buitenruimte kinderopvang in thema

Het hoogtepunt van deze buitenruimte is natuurlijk het speelhuis in de vorm van .. u raadt het al, een paddenstoel! Hoe gaaf is dat? De kleintjes kunnen zich helemaal uitleven in en rondom dit speelhuis. Speel een rollenspel in het huisje, klim over de wiebelbrug en glijd met de glijbaan weer naar beneden.

Maar dat is niet alles! We hebben ook een bushalte geplaatst. Hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en "op reis" gaan. Ook hebben we voor de kleine avonturiers een struinbos aangelegd waar ze kunnen ontdekken en spelen in een natuurlijke omgeving.

Ontwikkelen tijdens het spelen

Bij Kinderdagverblijf De Paddestoel hebben we een buitenruimte gecreƫerd die inspeelt op de ontwikkeling van kinderen. Buitenspelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Het helpt niet alleen bij de fysieke ontwikkeling - kinderen worden sterker en gezonder door te rennen, klimmen en springen - maar het stimuleert ook hun sociale en emotionele groei. Samen spelen leert kinderen over samenwerken, delen en communiceren. Ze leren problemen oplossen en hun fantasie gebruiken.

Het speelhuis in de vorm van een paddenstoel past niet alleen bij de naam van de kinderopvang, maar prikkelt ook de fantasie en moedigt rollenspel aan. De bushalte is een plek voor sociale interactie en samenwerking en het struinbos biedt kinderen de kans om de natuur te ontdekken en hun zintuigen te stimuleren.

Ontwerp op maat

Het speelhuisje in de vorm van een paddenstoel is speciaal ontworpen door onze ontwerpster voor Kinderdagverblijf De Paddestoel. Naast dat het speeltoestel bij de naam van het kinderdagverblijf past, past het speelhuis ook perfect in de buitenruimte en heeft het extra veel speelwaarde. Wilt u meer weten over het ontwerpen van speeltoestellen? Kijk dan op onze pagina over het ontwerp.

Paddenstoel-speelhuis-kinderopvang

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderopvang? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.