Speeltoestellen van Robiniahout

in dé perfecte buitenruimte voor kinderdagverblijven

Een speelheuvel met verschillende professionele speeltoestellen van Robiniahout, dé perfecte buitenruimte voor een kinderdagverblijf. Bij kinderdagverblijf Buitenpret in Rijswijk is deze perfecte buitenruimte werkelijkheid geworden. Benieuwd? Scrol dan snel verder! 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Wat maakt dit de perfecte buitenruimte voor kinderdagverblijven?

De ontworpen speelheuvel is perfect voor kinderdagverblijven, omdat het op veel punten de kinderen uitdaagt. Zo kunnen de kinderen zich motorisch goed ontwikkelen, maar ook zeker sociaal door de mogelijkheden voor een rollenspel. Het gepersonaliseerde loket “Bakkerij Buitenpret” leent zich hiervoor uitstekend.

De speelheuvel heeft veel speelwaarde! Zo is er een heuvelglijbaan, een zandbak, een klimwand van robiniahout en een stammentrap. Aan de speelheuvel vast zit de zandbak. Om de zandbak heen liggen dikke boomstammen die de kinderen kunnen gebruiken in een spel of even lekker op kunnen gaan zitten. Ook zijn deze boomstammen ideaal voor de leidsters van het kinderdagverblijf!

In onze blog over de Hummelberg leest u meer over de perfecte speelheuvel voor de kinderopvang.

Babybox met hek van robiniahout

Daarnaast is de buitenruimte voorzien van een babybox. Deze box grenst aan het gebouw en is perfect voor de aller kleinste. Veilig kunnen zij in de box buitenspelen. De box wordt afgesloten met een speels hekje van robiniahout. De ondergrond van de babybox is voorzien van kunstgras. 

Bakkerij-loket-spelen-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.