Avontuurlijk parcours

met grote speeltoren

Vanaf de toegangspoort is er een avontuurlijk parcours te volgen met diverse elementen. Helemaal tot het einde waar er een grote speeltoren staat met uitzicht over de kinderboerderij! Benieuwd welke parcourselementen er allemaal zijn? Scroll dan snel verder. 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen
Al een paar jaar hoog op ons verlangenlijstje; een uitdagend speel/klim en balanceer parcours gemaakt van hout! Uniek Speelprojecten heeft ons van begin af aan geïnspireerd, wat een leuk enthousiast team! Van de eerste gesprekken over de mogelijkheden tot het uitwerken van het plan tot het opleveren van de toestellen alles is altijd keurig volgens afspraak geleverd en uitgevoerd. Wij zijn enorm trots dat we samen met Uniek Speelprojecten een fantastisch speelterrein hebben kunnen toevoegen aan onze Kinderboerderij! Natuurlijk spelen bij Dondertman!
Marjan
-
Kinderboerderij Dondertman

Voetjes van de vloer

Met het avontuurlijke parcours kan iedereen met de voetjes van de vloer! Vanaf de toegangspoort begint er een parcours met stelten, een draaiende balansbalk (met extra houvast aan het touw), klimpalen, evenwichtsbalken, touwen en een wiebelende balk op veren. De diversiteit aan parcourselementen maakt het leuk én uitdagend voor een grote doelgroep! 

Grote speeltoren

Helemaal aan het einde van het speelparcours staat een grote toren met uitzicht over het parcours en kinderboerderij. Deze is te beklimmen met stammentrappen, waarna kinderen slingerend door de touwen verder kunnen over de hoge balansbalken! Aan de andere kant is ook nog een klimnet direct verbonden met de toren.

Details

Leuk en persoonlijk detail op de speeltoren is het naambordje. Dit maakt het toestel uniek en passend bij de locatie! 

Telkens een stapje verder

Het parcours daagt kinderen uit om telkens een stapje verder te gaan en te leren van elkaar. Extra elementen, zoals een touw om vast te houden, zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen! Naastgelegen keien zijn niet alleen leuk om op te balanceren, maar ook voor (groot)ouders om op te zitten. 

speeltoestel-balanceren

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.