Speeltoestellen in een thema

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Bij EuroParcs Noordwijkse Duinen hebben wij een speelplek gerealiseerd met natuurlijk een knipoog naar de zee. Robiniahouten speeltoestellen in een thema met heel veel speelwaarde! Bekijk op deze pagina het eindresultaat! 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Speeltoestellen in een thema

Op een vakantiepark vlakbij de zee is het natuurlijk heel leuk om dit thema terug te laten komen in de speeltoestellen. Zo is er een schatkist aanwezig die zich uitstekend leent om even op te gaan zitten of om vanaf te springen. Daarnaast geven de roeispanen een unieke uitstraling aan de zandwerkplaats. 

Uitdagende speeltoren

Als de kinderen op het plateau staan van deze grote speeltoren staan is het net of ze op de uitkijk staan van een groot schip. Balancerend over het dikke boottouw beleven ze de mooiste avonturen op zee! Een uitdagend speeltoestel met heel veel speelwaarde. 

Een speeltuin voor iedereen

In de speelruimte is een zandwerkplaats te vinden waar jongere kinderen, mede doordat deze laag is, zich uren kunnen vermaken. De oudere kinderen willen meer uitdaging en dit is te vinden in het grote en hogere speeltoestel. De speelruimte is helemaal compleet met de zitbank, picknickbank en de veldkeien.

Robinia-speelhut

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.