Robiniahouten speeltoestel

Camping Krolsbergen

Een robiniahouten speeltoestel op een campingveld van deze camping zorgt voor blije gezichten van de kleinere campinggasten. Klimmen, glijden en zandtakelen. Alles is mogelijk bij dit veelzijdige speeltoestel! Scroll snel verder voor het eindresultaat!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Speeltoren met veel speelwaarde

Een perfect speeltoestel voor op een speelveld van een camping volgens ons: Speeltoren de Stroper. Een speeltoren met heel veel speelwaarde. Zo kunnen kinderen klimmen, glijden en is er veel ruimte voor sociaal spel met vakantievriendjes. Onder andere de zandtakel en de kijkgaten zorgen voor de mooiste rollenspellen. 

Natuurlijk speeltoestel

De speeltoren heeft een natuurlijke uitstraling. De kromme palen van Robiniahout zijn gecombineerd met een speelse afwerking. Neem bijvoorbeeld de organische vormen van de planken en de details rond de ramen. Dit speeltoestel is behandeld met een kleurloze beits. Hierdoor heeft de speeltoren net een andere uitstraling dan onbehandeld Robiniahout. 

speeltoestel-kinderen-camping-uniek-speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.