Robiniahouten speeltoestellen

Camping Golfzang

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping Golfzang in Maartenszee.

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Bij camping Golfzang mochten wij meerdere natuurlijke speeltoestellen plaatsen. Zo konden wij ervoor zorgen dat de kinderen zich geen moment meer vervelen. Op het grote veld plaatste wij een grote kabelbaan. Kinderen kunnen zelf eenvoudig op het plateau komen en met de kabelbaan naar beneden glijden. Daarnaast hebben wij een speelveld voorzien van een wel hele gave speeltoren. De hoogte van deze speeltoren maakt de speeltoren uitdagend. Klim omhoog met het touw, de trap om de klimwand en kom naar beneden met de RVS glijbaan! 


Een ander speelveld hebben wij voorzien van een speeltoren in het zand. Deze speeltoren is iets kleiner en daardoor ook geschikt voor kleine kinderen. Naast de speeltoren is een balanceerstructuur geplaatst die de motorische vaardigheden uitdaagt. Uit speelveld is helemaal compleet met de wipwap, draaitol gepersonaliseerde surfer!

Speeltoren-klimwand-glijbaan-robinia-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.