Camping de Vledders

Speelproject ervaring

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping de Vledders in Schipborg. 

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen
Uniek Speelprojecten heeft bij ons een aantal grote robiniahouten speeltoestellen geplaatst. We zijn zeer tevreden, zowel over het product als het proces. De communicatie voorafgaand aan de levering was erg plezierig. Er werd goed meegedacht en ze hebben vooraf op locatie gekeken naar de mogelijkheden. De levering en installatie gingen volgens afspraak. Zeer vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers. Zeker een aanrader!
Marianne
-
Eigenaar Camping de Vledders

Op en top beleving

De kinderen op Camping de Vledders hoeven zich zeker niet te vervelen. Aan de rand van het grote speelveld mochten wij een belevingswal creëren. De kinderen kunnen met één van de twee klimmogelijkheden omhoog, spelen met vakantievriendjes en vriendinnetjes in het speelhuis en met de glijbaan naar beneden. 

Ook kunnen de kinderen zich uren vermaken bij de waterbaan aan het meer. Breng de pomp in beweging en de waterbaan wordt gevuld. En zoals op de foto’s is te zien: zelfs uren speelpret bij bewolkt weer.

Passend in de omgeving

De speeltoestellen zijn gemaakt van robiniahout. Hierdoor hebben de speeltoestellen een natuurlijke uitstraling en passen deze perfect in de groene omgeving van camping de Vledders.

Waterbaan-bij-meer-robinia-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.