balanceer-parcour-recreatie
Gerealiseerd project
Camping De Grevelingen

Natuurlijk speellandschap

Camping De Grevelingen

Naast de receptie bevindt zich nu een natuurlijk speellandschap van robiniahout. Scroll snel verder voor het eindresultaat!

Inspiratiegids-uniek-speelprojecten-gids
Gratis inspiratiegids
  • Ontvang branche-specifieke inspiratie
  • Ontdek de mogelijkheden
  • Bekijk gerealiseerde projecten 
  • Lees ervaringen van klanten
Onze prachtige nieuwe Robinia speeltuin is geplaatst door Uniek Speelprojecten. De kids zijn er dolblij mee! Origineel advies, keurige afhandeling.
Jeroen
-
Eigenaar Camping De Grevelingen

Klimparcours Robiniahout

Hangen, klimmen, glijden, zwaaien, balanceren en chillen. Alles is mogelijk op dit uitdagende en grote klimparcours. Robiniahouten palen worden op verschillende manieren met elkaar verbonden. Klim van paal naar paal met bijvoorbeeld de tokkel touwen, de wiebelbrug of het dikke balanceertouw. Het speeltoestel is niet te missen als bezoekers aankomen rijden bij camping De Grevelingen. Een echte eyecatcher dus. 

Natuurlijk speellandschap

Door het grote klimtoestel te combineren met andere (lagere) speeltoestellen ontstaat er een echt speellandschap. Neem bijvoorbeeld de wiebelbrug of de stapstammen. Ook de hoogteverschillen rond de speeltoestellen dragen bij aan een natuurlijk speellandschap. De perfecte plek om de mooiste rollenspellen te beleven samen met vakantievriendjes. 

mooie-speeltoestellen-camping-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.