Robiniahouten speeltoestellen

voor camping Bos en Heide

Op het speelveld van Camping Bos en Heide kunnen kinderen zich uren vermaken met de uitgebreide waterbaan van robiniahout. En heeft u wel eens gehoord van een dubbele duoschommel? Een schommel met heel veel mogelijkheden. Kortom, scrol snel verder om dit project te bekijken!

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Robiniahouten waterbaan

Een waterbaan met heel veel speelwaarde! Door verschillende goten stroomt het gepompte water door de waterbaan. Uiteindelijk komt het water uit bij het waterrat of de klierdertafels. Onze ervaring leert dat de kinderen uren speelpret hebben bij een waterbaan. Het water uit de pomp komt uit de grond en sijpelt daarna weer de grond in. Mooi systeem toch? Als dit niet mogelijk is dan kan de pomp ook worden aangesloten op een waterleiding.

Dubbele duoschommel van Robiniahout

Een duoschommel kennen de meeste mensen. Bijzonder aan deze schommel is dat het om een dubbele duoschommel gaat. In totaal kunnen hier dus vier kinderen schommelen. Om de schommel zo veelzijdig mogelijk te maken is er gebruik gemaakt van verschillende soorten schommelzitjes. Zo zijn er gewone schommelzitjes en schommels voor baby’s/peuters. De schommel is gemaakt van robuust robiniahout. 

Waterbaan-goot-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.