Surfer-zwart-wit-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Project in beeld

Strand Nijstad in Hoogeveen

Speelproject ervaring

Strand Nijstad in Hoogeveen

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Strand Nijstad in Hoogeveen.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Belevenis op het strand met robiniahouten speeltoestellen

Bij Strand Nijstad plaatsen we een balanceerstructuur van robiniahout in het water. De kinderen worden uitgedaagd om met verschillende touwen van de ene naar de andere kant te gaan. Maar ook voor de grotere kinderen is het een leuke plek om samen te chillen. Kortom: een speeltoestel met veel mogelijkheden die er ook nog eens heel leuk uitziet! 

Ook mogen onze surfers op het strand niet ontbreken. Een unieke ervaring voor kinderen aan deze mooie waterplas. De surfplanken zijn gepersonaliseerd doordat de bedrijfsnaam in de plank is gegraveerd. Bij Strand Nijstad hebben zij gekozen voor de kleuren zwart en wit, maar het is ook mogelijk om deze in andere kleuren te leveren. Op deze manier past het veertoestel perfect bij uw locatie. 

Op het gras is een kabelbaan geplaatst van robinahout. En niet zomaar een kabelbaan, het is dubbele! Hierdoor wordt de kabelbaan competitief en kunnen de kinderen een wedstrijdje doen. Wie is het snelst?

Balanceerstructuur-kinderen-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!

1