Speeltoren-glijbaan-rvs-klimmuur-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Natuurlijke speelruimte

Maak de verbinding met de natuur

Leren van de natuur

Natuurlijke speelruimte met robiniahout

De professionele speeltoestellen uit ons natuurlijke thema hebben de natuurlijke uitstraling door het robiniahout dat wordt gebruikt. In combinatie met groen en een natuurlijke ondergrond is het plaatje compleet. Bekijk op deze pagina alles over dit populaire en leuke thema.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Natuurlijke speelruimte

Een natuurlijke speelruimte bestaat uit twee elementen: speeltoestellen van natuurlijke materialen (bijvoorbeeld van Robinahout) en een natuurlijke omgeving. Dit samen zorgt voor het ultieme natuurlijk spelen. Beide kunnen wij samenvoegen in een ontwerp en vervolgens realiseren.

Een natuurlijke speelruimte heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Er is ruimte voor vrije spel, maar tegelijkertijd biedt de natuur al zo veel van zichzelf om mee te spelen. Denk hierbij aan takjes keien, boomstammen, zand, struiken om te verstoppen en beplanting. Buiten spelen wordt een ontdekkingsreis waarin kinderen veel kunnen leren van de natuur. Spelen in een natuurlijke omgeving draagt bij aan de ontwikkeling van de creativiteit, fantasie en vindingrijkheid van kinderen.

Natuurlijke speeltoestellen

Speeltoestellen van Robiniahout hebben de perfecte natuurlijke uitstraling en passen daardoor als geen ander in een natuurlijke buitenruimte. Geen balk van Robiniahout is echt recht, elke balk is uniek. Dit zorgt voor een speelse uitstraling. De kleur is natuurlijk en vergrijst naar de loop van tijd mooi. Met deze geweldige houtsoort kunnen we speeltoestellen op maat aan bieden, gepersonaliseerd en wel. 

Voordelen van een natuurlijke buitenruimte:

  • Voor elke branche geschikt:
  • Bewegen wordt gestimuleerd:
  • Spelen in de natuur is gezond:
  • Alle zintuigen worden geprikkeld:
  • Er wordt rekening gehouden met het onderhoud dus het onderhoud is minimaal;
  • Er is meer ruimte voor kinderen om zelf het te creëren. Hierdoor gaan zij zich minder snel vervelen.
Toen de vrachtwagen aan kwam rijden met de speelhuisjes erop, waren wij gelijk onder de indruk. Ze zijn nog mooier en groter geworden dan wij hoopten. Aan de natuurlijke huisjes is te zien dat er niet op bezuinigd is en dat er veel creativiteit in zit.
Evert en Gea Veldhuizen
-
Kindcentrum Het Borghonk en kinderdagverblijf de Peuterboerderij
Kinderdagverblijf De Peuterboerderij en Kindcentrum Het Borghonk
Voor deze klant mochten wij drie op maat gemaakte speeltoestellen van Robinia hout leveren. De kinderen (en de leidsters) genieten elke dag weer van de speeltoestellen.
Vakantiepark De Krakeling
De speeltoestellen bij Vakantiepark De Krakeling passen tegenwoordig perfect bij de prachtige omgeving door de natuurlijke speeltoestellen die wij mochten plaatsen!
Camping de Vledders
Bij camping de Vledders in Schipborg barst het van de beleving. Verschillende Robinia speeltoestellen zorgen voor uren speelpret op deze locatie!
Speelstructuur-hout-klimmen-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Het natuurlijke thema is een heel veelzijdig thema en past eigenlijk in iedere branche. Van school tot camping. In een natuurlijk omgeving of juist in een omgeving die nóg niet natuurlijk is. Benieuwd hoe een natuurlijke speeltuin er op uw locatie uit zal zien? Wij helpen u graag!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten