Banner vacature 2
Vacature

Accountmanager/verkoper buitendienst

Vacature accountmanager buitendienst

Wij zijn op zoek naar een verkoper/accountmanager buitendienst voor in ons team. Is dit misschien iets voor jou? Lees dan snel verder!

Onze visie 
Verrassende speellandschappen creëren waar kinderen zich ontwikkelen en het natuurlijk spelen beleven.  

Functienaam: accountmanager/verkoper buitendienst 

Eigenschappen die bij jou passen
Sociaal, teamspeler, zelfstandig, klantgericht, commercieel en je kunt op jezelf reflecteren.

Taakomschrijving
Als accountmanager buitendienst stap jij in de auto en ga je op bezoek bij potentiële en bestaande klanten. Bij de klant bekijk je de speelruimte en achterhaal jij moeiteloos de wensen van de klant. Vol ideeën kom je terug op kantoor. Je denkt vervolgens mee in het ontwerp en samen met je collega’s maak je een voorstel met offerte voor de klant. Met het voorstel ga je vervolgens terug naar de klant. In een keigoede presentatie weet jij aan jouw klant over te brengen waarom dit de perfecte buitenruimte is voor de klant. Hierbij gaat het niet alleen om de speeltoestellen, maar ook om het groen en de speelwaarde van de buitenruimte. Natuurlijk spelen is namelijk onze kracht, visie en missie. Na de presentatie kunnen er aanpassingen zijn die jij doorvoert. Na akkoord zorg je ervoor dat de binnendienstmedewerker aan de slag kan met het afhandelen van de offerte. Na de oplevering is het nog niet klaar. Je biedt de optimale service aan de klant mocht dat nodig zijn. En ook als er geen servicevragen zijn heb je contact met je klanten. Wij gaan namelijk voor een lange termijn relatie met onze klanten. 

Je werkt tijdens dit bovenstaande proces met ons CRM-systeem. Hier doe je onder andere verslag van je werkzaamheden en houd je je bellijst bij. Daarnaast houd je natuurlijk je mail netjes bij om je klanten te woord te staan. Ook het telefonisch benaderen van potentiële klanten behoort tot jouw takenpakket. 

Jouw rol in de organisatie
Samen met je collega van de binnendienst zorg je ervoor dat jouw agenda goed gevuld is. Jij geeft na je afspraken de input vanuit de klant door aan de binnendienstmedewerker. De binnendienstmedewerker gaat hier vervolgens mee aan de slag. Zo kun jij je optimaal focussen op je klanten. Tijdens het verkoopproces werk je dus nauw samen met de binnendienstmedewerker en de ontwerper. 

We hebben een fijn team met korte lijnen. Maandelijks vindt er een overleg plaats tussen marketing en verkoop zodat deze goed op elkaar inspelen en elkaar versterken.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan van 40 uur met veel uitdaging en goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling;
 • Je komt werken in een jong, collegiaal en gedreven team. Er hangt een gezellige sfeer al zeggen we het zelf;
 • Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg".  We zijn nuchter, werken hard en hebben plezier met elkaar!;
 • Minimaal een marktconform salaris;
 • Veel vrijheid en vertrouwen;
 • Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling;
 • Overige arbeidsvoorwaarden nader te bepalen;
 • Auto en telefoon van de zaak.

Wat wij van jou verwachten

 • Werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Oprechte interesse in je klanten;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Uniek Speelprojecten

Bij Uniek Speelprojecten leveren wij gecertificeerde speeltoestellen aan de openbare markt. Maar eigenlijk leveren we veel meer dan dat. Namelijk meerwaarde in de vorm van speelpret en een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Om dit te realiseren maken we speelprojecten op maat. 

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Dan maken we graag kennis met jou! Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@uniekspeelprojecten.nl of te bellen naar 033 - 303 60 89.

Team-Uniek-Speelprojecten