Pannaveld-Robinia-doel-Uniek-Speelprojecten
Sportieve speelruimte

Beweging stimuleren met speeltoestellen

Spelen en bewegen

in een sportieve speelruimte

De professionele speeltoestellen uit ons sportieve thema krijgen jong en oud in beweging. Denk hierbij aan kleinere toestellen voor buitenfitness of grote voorbalkooien. Bekijk op deze pagina alles over dit thema!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Bewegen is belangrijk!

Bewegen is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Maar om voldoende te bewegen is soms lastig. Met onze fitness toestellen voor buiten is sporten een nieuwe en leuke beleving. Met verschillende toestellen is het mogelijk om een complete work-out neer te zetten. Een toegevoegde waarde aan elke locatie: buiten sporten is de trend van dit moment.

Voor kinderen is bewegen ook heel belangrijk. Door het bewegen verwerken de hersenen prikkels en informatie. De kinderen willen we graag stimuleren om te bewegen met sportieve en uitdagende speeltoestellen. We hebben meerdere voetbaldoelen en voetbalkooien in ons assortiment. Deze zijn te leveren in staal en in hout. Heeft u zelf wensen voor het ontwerp? We kunnen deze ook op maat voor uw locatie maken. De voetbaldoelen variëren van kleine pannagoals tot grote professionele voetbaldoelen van Calzio. 

Balsporten zoals basketbal en volleybal blijven kinderen aantrekken. In ons assortiment zijn daarom meerdere toestellen te vinden om dit op uw locatie te kunnen aanbieden. Ook deze toestellen zijn leverbaar in staal en hout en zijn op maat te maken. 

Voetbal-schoolplein-robiniahout-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw buitenruimte? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten