Skelterverhuur

Lees alles over skelters verhuren
op een camping

Skelterverhuur: een unieke beleving!

Skelterverhuur is een interessante en lucratieve toevoeging aan uw camping of vakantiepark. De skelters kunnen namelijk in anderhalf jaar worden terugverdient! Voor de receptie van de camping werkt het fijn als de skelters per dag worden verhuurd. Op deze manier zijn er niet te veel wisselingen per dag. Onze ervaring leert dat het effectief is om de skelters bij de receptie uit te stallen. Hierdoor zijn de skelters zichtbaar voor uw gasten en worden deze eerder verhuurd. De skelters hebben een slotsysteem, de receptie kan de sleutel meegeven aan de gasten en het genieten kan beginnen. Na drie jaar worden de skelters ingeruild omdat het onderhoudt dan toeneemt. 

Lees in deze blog welke skelters geschikt zijn om te verhuren.

Geschikte skelters om te verhuren

Wij hebben een uitgebreid assortiment skelters die geschikt zijn om te verhuren. De skelters zijn van het merk Berg Toys. De skelters zijn uitvoerig getest, veilig en duurzaam. Een merk waar wij als Uniek Speelprojecten achter staan. We lichten de skelters die geschikt zijn voor de recreatie branche graag toe:

BERG Buddy Pro

De Berg Buddy Pro is de kleinste skelter die geschikt is voor de verhuur. Hierdoor heeft ook de leeftijdsgroep drie tot en met acht jaar een geschikte skelter op de camping. De Berg Buddy Pro is een professionele skelter en is daardoor geschikt voor de openbare markt.

De Berg Buddy Pro heeft een BFR systeem, dit houdt in dat de kinderen kunnen remmen met de pedalen en na stilstand achteruit kunnen rijden. Doordat de skelter is uitgerust met een schommelas en met vier wielen heeft de skelter een uitstekende stabiliteit. De luchtbanden zorgen ervoor dat de kinderen niet te hard hoeven te trappen en makkelijk over het camping terrein kunnen rijden.

BERG Duo coaster

Deze tweepersoons skelter is uitgerust met het BFR systeem, rijdt lekker door het lichte gewicht en heeft een dubbele aandrijving. Jong en oud kan van deze skelter genieten door de verstelbare stoel. Optimaal rijcomfort door luchtbanden met extra profiel, zo is offroad geen probleem. De schommelas en het robuuste frame zorgen voor een uitstekende wegligging. Het is ook mogelijk om de Berg Duo Coaster te leveren met accu.

BERG BFR

De Berg BFR is een hele stoere skelter die leverbaar is in verschillende thema’s. Zo kunnen wij de skelter afstemmen op de camping of het vakantiepark. Heeft u een boerderijcamping? Dan is de Berg X-Cross BFR John Deere perfect! Uiteraard is de skelter uitgerust met het unieke BFR systeem en een verstelbare stoel. Het frame is leverbaar in een XL en XXL variant, de XXL variant is geschikt voor extra lange mensen. De Berg X-Cross is leverbaar met trapondersteuning. De skelter kan dan wel tot 16 km/h!

BERG Chopper BF & BERG Duo Chopper BFR

Kinderen zijn natuurlijk nog te jong om motor te rijden, maar met deze skelter voelt het wel zo. Door de drie wielen en het stuur lijkt de skelter op een echte chopper. De skelter rijdt erg comfortabel door de luchtbanden en heeft een extreem kleine draaicirkel. De Berg Chopper BF is geschikt voor één persoon en beschikt over een terugtraprem.

Daarnaast hebben wij ook de Berg Duo Chopper in ons assortiment. De naam zegt het al: de Berg Duo Chopper is geschikt voor twee personen. De bijrijdersstoel is afneembaar, hierdoor kan de bijrijder op het plateau gaan staan en mee leunen in de bochten. Extra speelpret!

BERG Gran Tour offroad & BERG Gran Tour racer

De Berg Gran Tour is de perfecte familie skelter. Vier gezinsleden kunnen plaats nemen om een lekker dagje er op uit te gaan. Deze skelter heeft een robuust frame en een schommelas. Hierdoor zijn bospaden goed begaanbaar. De skelter heeft een hand- en parkeerrem. Om het dagje uit nog relaxter te maken is het ook mogelijk om de skelter uit te rusten met een accu en een zonnedak. En willen uw gasten nog een stapje harder dan is de Berg Gran Tour racer de ideale skelter.

De volwassenen zitten achterop deze skelter en zorgen ervoor dat de skelter vooruit komt. De skelter is voorzien van een vrijloopautomaat, dit houdt in dat de trappers stil staan als er niet getrapt wordt. Wel zo veilig! De kinderen genieten van de rit in de voorste twee stoelen en zitten extra veilig door de gordels.

 

Om u een goed overzicht te geven van de investering en het rendement
kunt u hier ons terugverdienmodel downloaden.

Zichtbaarheid

Zien doet verhuren

Het is van belang dat de skelters goed zichtbaar zijn op de locatie. Zo wordt er vaak gekozen om de skelters uit te stallen bij de receptie. Daarnaast kunnen er verschillende middelen worden ingezet om de skelters te laten opvallen.
Uniek Speelprojecten kan dit in huis verzorgen en vormgeven in uw huisstijl:

  • Een spandoek om de skelters te promoten;
  • Flyers voor de receptie om mee te geven bij aankomst aan de gasten;
  • Banners voor op de website om de boeker te laten weten dat
    skelterverhuur op uw camping mogelijk is;
  • Een skleterrijbewijs maakt de unieke beleving compleet!
Skelters-Berg-Uniek-Speelprojecten
Onze ervaring met de skelters van Uniek Speelprojecten is zeer succesvol. Doordat de skelters een opvallende oranje kleur hebben, is er makkelijk te zien of het een gehuurde skelter is. Hierdoor is de controle van het gebruik een stuk makkelijker! De kwaliteit van de skelters is zeer goed. Ze kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk in gebruik. Met de grote familieskelters waren er in eerste instantie wat problemen maar dit is netjes opgelost door Uniek Speelprojecten. Doordat de service en de klantgerichtheid van het bedrijf uitstekend is, is het werken met het bedrijf erg prettig. De skelters hebben zich snel terugverdiend en zijn hiermee erg rendabel. Dit maakt de aankoop van de skelters een succesvolle aankoop. Het aantal van tien kleine skelters, tien normale skelters, drie Choppers en drie grote gezinsskelters is voor dit park een schot in de roos.

Maar uiteraard staat boven ons eigen profijt, de mening van onze gasten. Onze gasten zijn heel tevreden over de skelters. In het hoogseizoen zie je de een na de andere skelter voorbij scheuren. Vele gasten gebruiken de skelters om ook de omgeving buiten het park te verkennen. Door de elektrische trapondersteuning op sommige skelters, kunnen de gasten het ruigere terrein van de Utrechtse Heuvelrug betreden. Dit zorgt ervoor dat de gasten de skelter ook echt voor een langere periode willen huren. Sommige gasten huren de skelter zelfs voor de gehele periode dat ze op ons park verblijven!
Timo van Drie
-
RCN Het Grote Bos

Skelters vrij ter beschikking stellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om naast het verhuren, de skelters vrij ter beschikking te stellen op de camping of het vakantiepark. Het is een toegevoegde waarde om bij een gezinsvakantiehuis een skelter aan te bieden. Een vakantiehuis met skelter, een unieke ervaring!

Ook kan er eenvoudig een verkeersplein worden gerealiseerd. De kinderen kunnen met de skelter over de rotonde, tanken, wachten voor het stoplicht etc. Een toevoeging aan de uw camping of vakantiepark die veel bezoekers zal trekken!

Familieskelter-Berg-Uniek-Speelprojecten
Vraag een skelterplan aan!

Benieuwd of skelters verhuren ook wat is voor uw locatie?
Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u mee!

1