White Rhino speeltoestellen
Speelproject
in beeld

Vakantiepark Ackersate
Speelproject ervaring

Vakantiepark Ackersate

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen.

1
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Meer over Uniek Speelprojecten
  • Eenvoudig alle thema's bekijken
Speelvallei

Bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen was er een grote ruimte die ingericht mocht worden met speeltoestellen. Aan ons de eer! De wens van de eigenaar was om een vallei te creëren. Daarom hebben we meerdere verhogingen in het ontwerp opgenomen. Zo staat het grootste speeltoestel in het midden op een talud. Op deze manier is het een echte eyecatcher geworden. 

De speelruimte bestaat uit gras, maar de speeltoestellen staan in zand. Dit is een fijne ondergrond voor de kinderen en zorgt voor afwisseling met het gras. Zo wordt er een speels effect gecreëerd. Alle speeltoestellen die in de speelruimte zijn geplaatst zijn van het merk White Rhino. Door dezelfde materialen en kleuren te gebruiken wordt er eenheid gecreëerd. Voor alle leeftijden is er een speeltoestel aanwezig. Zo kan het hele gezin van de speelruimte genieten. 
 

Uniek Speelprojecten heeft voor ons een ontwerp voor een speellandschap gemaakt en dit vervolgens gerealiseerd. De samenwerking met Uniek Speelprojecten verliep goed, door nauwgezet contact en wederzijdse interesse. Dat helpt enorm in de communicatie. Vooraf is duidelijk besproken wie voor welke zaken verantwoordelijk was. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat! De mooi aangelegde speeltuin wordt volop gebruikt door de kinderen op ons vakantiepark. We zijn er heel blij mee!
Martijn
-
Eigenaar Vakantiepark Ackersate
IMG_3575.JPG
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of dit thema bij uw speelruimte past? Bekijk dan onze themapagina over deze speeltoestellen of neem contact met ons op en we geven u graag advies!

1