Speeltoestel-bankje-auto-Robinia-Uniek-Speeltoestellen
Gerealiseerd project

Vakantiepark Ackersate

Speelproject ervaring

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Speelvallei

Bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen was er een grote ruimte die ingericht mocht worden met speeltoestellen. Aan ons de eer! De wens van de eigenaar was om een vallei te creëren. Daarom hebben we meerdere verhogingen in het ontwerp opgenomen. Zo staat het grootste speeltoestel in het midden op een talud. Op deze manier is het een echte eyecatcher geworden. 

De speelruimte bestaat uit gras, maar de speeltoestellen staan in zand. Dit is een fijne ondergrond voor de kinderen en zorgt voor afwisseling met het gras. Zo wordt er een speels effect gecreëerd. Door dezelfde materialen en kleuren te gebruiken wordt er eenheid gecreëerd. Voor alle leeftijden is er een speeltoestel aanwezig. Zo kan het hele gezin van de speelruimte genieten. 

Uniek Speelprojecten heeft voor ons een ontwerp voor een speellandschap gemaakt en dit vervolgens gerealiseerd. De samenwerking met Uniek Speelprojecten verliep goed, door nauwgezet contact en wederzijdse interesse. Dat helpt enorm in de communicatie. Vooraf is duidelijk besproken wie voor welke zaken verantwoordelijk was. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat! De mooi aangelegde speeltuin wordt volop gebruikt door de kinderen op ons vakantiepark. We zijn er heel blij mee!
Martijn
-
Eigenaar Vakantiepark Ackersate
Netschommel-Robinia

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.