Speelhuis-glijbaan-rvs-brug-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Speelproject
in beeld

Vakantiepark Ackersate
Speelproject ervaring

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject met robiniahout bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

De perfecte combinatie

Tussen het groen van vakantiepark Ackersate mochten wij twee robiniahouten speeltoestellen plaatsen. De natuurlijke uitstraling van het hout past perfect in de natuurlijke en groene omgeving van het vakantiepark. Eén van de twee speeltoestellen bestaat uit een speelhuis met wiebelbrug. Kinderen kunnen via deze wiebelbrug of een trap in het speelhuis komen en via de RVS glijbaan het speelhuis weer verlaten. Ervaring leert dat kinderen dit riedeltje achterelkaar kunnen uitvoeren en dit heel lang vol kunnen houden. Als ze toch even wat anders willen doen dan biedt het andere speeltoestel uitkomst. Deze speeltoren biedt net iets meer uitdaging doordat deze hoger is. De RVS glijbaan is daardoor ook langer. Daarnaast zorgt deze speeltoren voor de mooiste rollenspellen. Verkoop zandtaartjes door het raampje beneden en vervoer zand met de zandtakel omhoog. Uren speelpret voor de kleine campinggasten!

Speelhuis-wiebelbrug-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina met Robinia speeltoestellen of maak een afspraak met ons en we geven u graag advies!

1