Skelters-Berg-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Recreatiepark De Watersnip

Speelproject ervaring

Recreatiepark De Watersnip in Petten

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij recreatiepark De Watersnip in Petten.

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Uren speelpret bij recreatiepark De Watersnip

Bij recreatiepark De Watersnip in Petten mochten wij BFR skelters van het merk Berg leveren. Het recreatiepark verhuurd de skelters per dag aan de bezoekers. De skelters hebben een mooie plek gekregen bij de receptie, want zien doet verhuren! Alle skelters hebben een nummer, zo kunnen de medewerkers van de receptie eenvoudig zien of alle skelters aan het einde van de dag weer terug zijn en welk huisje/kampeerplek het missende nummer heeft. 

Daarnaast hebben wij twee grote Hy-Land speeltoestellen geplaatst. Dit zijn hele veelzijdige speeltoestellen omdat de kinderen kunnen glijden, schommelen, klimmen door middel van klimstenen en klimmen door middel van een klimnet. Het speelhuis zorgt voor de mooiste rollenspel en dus uren speelpret!

Skelter-sport-blauw-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!