Skelters-Berg-Uniek-Speelprojecten
Project in beeld

Recreatiepark De Watersnip
Speelproject ervaring

Recreatiepark De Watersnip in Petten

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij recreatiepark De Watersnip in Petten.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Uren speelpret bij recreatiepark De Watersnip

Bij recreatiepark De Watersnip in Petten mochten wij BFR skelters van het merk Berg leveren. Het recreatiepark verhuurd de skelters per dag aan de bezoekers. De skelters hebben een mooie plek gekregen bij de receptie, want zien doet verhuren! Alle skelters hebben een nummer, zo kunnen de medewerkers van de receptie eenvoudig zien of alle skelters aan het einde van de dag weer terug zijn en welk huisje/kampeerplek het missende nummer heeft. 

Daarnaast hebben wij twee grote Hy-Land speeltoestellen geplaatst. Dit zijn hele veelzijdige speeltoestellen omdat de kinderen kunnen glijden, schommelen, klimmen door middel van klimstenen en klimmen door middel van een klimnet. Het speelhuis zorgt voor de mooiste rollenspel en dus uren speelpret!

IMG_5170
Advies op maat

Past deze combinatie bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen of het verhuren van skelters ook geschikt zijn voor uw loctatie? Bekijk dan hier onze pagina over het verhuren van skelters of klik op de onderstaande button voor meer informatie over de speeltoestellen. Wij graag met u tijdens een vrijblijvende afspraak.

1