Familieskelter-BERG-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Vakantiepark RCN Het Grote Bos

Speelproject ervaring

RCN Het Grote Bos in Doorn

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk alles over ons speelproject bij Vakantiepark RCN Het Grote Bos in Doorn.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Geld verdienen met Skelters

Skelterverhuur blijkt een interessante en lucratieve toevoeging op vakantieparken en campings. In samenwerking met RCN Vakantiepark Het Grote Bos zijn we gestart met het aanbieden van skelters voor de verhuur. Dit blijkt een groot succes te zijn. De skelters worden in 1 tot 1,5 jaar terugverdiend. Omdat na 3 jaar het onderhoud gaat toenemen worden de skelters dan ingeruild. 

Zien doet verhuren

Het is van belang dat de skelters goed zichtbaar zijn voor de gasten, want zien doet verhuren. De skelters worden getoond bij de receptie zodat de kinderen ze direct zien bij aankomst. Ook is het een idee om kindvriendelijke accommodaties aan te bieden waar een skelter inbegrepen is. De (familie) skelter kunt u ook via de website laten reserveren. De skelters worden bij Het Grote Bos per dag verhuurd. Dit werkt voor de receptie ook erg fijn omdat er op deze manier weinig wisselingen per dag zijn. De skelters kunnen worden gestald bij de receptie met een slot systeem, zodat de receptie alleen een sleutel hoeft mee te geven.  

Wij kunnen verschillende middelen verzorgen om de skelters te laten opvallen:
•    Een spandoek met het aanbod;
•    Flyers voor de receptie om mee te geven bij aankomst aan de gasten;
•    Banners voor op de website;
•    Gratis skelterrijbewijs voor de gasten om het extra leuk te maken.

De ervaring met de skelters van Uniek Speelprojecten is zeer succesvol. Doordat de skelters een opvallende oranjekleur hebben is er goed te zien of het een gehuurde skelter is. Hierdoor is de controle van het gebruik een stuk makkelijker! De kwaliteit van de skelters is zeer goed. Ze kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk in gebruik. Met de grote familieskelters waren er in eerste instantie wat problemen maar dit is netjes opgelost door Uniek Speelprojecten. Doordat de service en de klantgerichtheid van het bedrijf uitstekend is, is het werken met het bedrijf erg prettig. De skelters hebben zich snel terugverdient en zijn hiermee erg rendabel. Dit maakt de aankoop van de skelters een succesvolle aankoop. Het aantal van tien kleine skelters, tien normale skelters, drie choppers en drie grote gezinsskelters is voor dit park een schot in de roos.

Maar uiteraard staat boven ons eigen profijt, de mening van onze gasten. Onze gasten zijn heel tevreden over de skelters. In het hoogseizoen zie je de een na de andere skelter voorbij scheuren. Vele gasten gebruiken de skelters om ook de omgeving buiten het park te verkennen. Door de elektrische ondersteuning op sommige skelters, kunnen de gasten het ruigere terrein van de Utrechtse Heuvelrug betreden. Dit zorgt ervoor dat de gasten de skelter ook echt voor een langere periode willen huren. Sommige gasten huren de skelters zelfs voor de gehele periode dat ze op ons park verblijven!
Timo van Drie
-
RCN Het Grote Bos
Familieskelter-Berg-Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.