Picknicktafel-speeltoren-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Camping NCC De Distel

Speelproject ervaring

NDD De Distel

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject voor NCC De Distel in Zeewolde.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Een speelveld voor iedereen!

Bij NCC De Distel en Zeewolde mochten wij het speelveld aanpakken. En we kunnen zeggen: dat is gelukt! We nemen u mee: u loopt het speelveld op en ziet rondom allemaal caravans en tenten. Ouders, opa's en oma's genieten van ontspanning terwijl de kinderen zich uren vermaken op het speelveld.

De kleinere kinderen beschikken over het linker gedeelte van het speelveld. Zij vermaken zicht onder andere met een zandbak, een trampoline, veertoestellen (ook wel wipwap genoemd) een kleinere speeltoren en een babyschommel. Aan de rechterkant van het speelveld kunnen de grotere campinggasten zich uitleven. Een kabelbaan, een schommel, een grote speeltoren en een kleurrijk klimrek zorgen voor veel uitdaging en speelpret. Zo hebben verschillende leeftijdsgroepen een eigen speelveld, maar zijn deze toch verbonden. Ook met de ouders om het speelveld heen. Een verbinding die wij heel graag zien!

Speeltoestellen-zandbak-trampoline-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!

1