IMG_5375
Speelproject
in beeld

Camping NCC De Distel
Speelproject ervaring

NDD De Distel

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject voor NCC De Distel in Zeewolde.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Een speelveld voor iedereen!

Bij NCC De Distel en Zeewolde mochten wij het speelveld aanpakken. En we kunnen zeggen: dat is gelukt! We nemen u mee: u loopt het speelveld op en ziet rondom allemaal caravans en tenten. Ouders, opa's en oma's genieten van ontspanning terwijl de kinderen zich uren vermaken op het speelveld.

De kleinere kinderen beschikken over het linker gedeelte van het speelveld. Zij vermaken zicht onder andere met een zandbak, een trampoline, veertoestellen (ook wel wipwap genoemd) een kleinere speeltoren en een babyschommel. Aan de rechterkant van het speelveld kunnen de grotere campinggasten zich uitleven. Een kabelbaan, een schommel, een grote speeltoren en een kleurrijk klimrek zorgen voor veel uitdaging en speelpret. Zo hebben verschillende leeftijdsgroepen een eigen speelveld, maar zijn deze toch verbonden. Ook met de ouders om het speelveld heen. Een verbinding die wij heel graag zien!

IMG_5331
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina over deze speeltoestellen of neem contact met ons op en we geven u graag advies!

1