Kinderdagverblijf-buitenpret-buren-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Kinderdagverblijf Buitenpret Buren

Robiniahouten speeltoestellen

Kinderdagverblijf Buitenpret

Een nieuwe speelkeuken, een zandbak en natuurlijk het speelhuisje van robiniahout. Deze speeltoestellen fleuren de buitenruimte van Kinderdagverblijf Buitenpret in Buren helemaal op! De speeltoestellen van robiniahout geven de ruimte een natuurlijke uitstraling! Kijk snel verder voor het eindresultaat!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Robinahouten speeltoestellen met details

De buitenruimte van Kinderdagverblijf Buitenpret in Buren ligt er weer netjes bij. De kinderen hoeven zich niet te vervelen door de vele spelaanleidingen. De zandtaartjes uit de zandbak en de speelkeuken kunnen direct worden verkocht in het winkeltje. Het speelhuisje is een winkeltje inclusief een loket. Ook het uithangbord mag niet natuurlijk niet ontbreken. Binnen in het huisje bevindt zich een bankje. 

Bijzonder aan deze drie speeltoestellen van robiniahout zijn toch de details. Denk aan het zeeppompje op de speelkeuken en de limonade op het uithangbord. Ook aan het opstapje voor de kleine kinderen is gedacht bij de zandbak. 

Ramen-details-speelhuis-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!

1