Speelveld-White-rhino-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Erfgoedpark De Hoop

Zeven houten speeltoestellen

voor Erfgoedpark De Hoop

Bij Erfgoedpark De Hoop in Uitgeest hebben wij maar liefst zeven speeltoestellen geplaatst uit ons thema "natuurlijke speeltoestellen met kleur".  Het is een prachtig geheel geworden waar klein en groot zich uren kan vermaken! Alles hierover leest en bekijkt u op deze projectpagina!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Speeltoestellen van hout met kleur

Bij Erfgoedpark De Hoop in Uitgeest hebben wij het vakantiepark voorzien van meerdere speelplekken. De grootste speelplek lichten wij op deze pagina uit. Deze speelplek ligt centraal op het park en telt maar liefst zeven speeltoestellen! Er is ruimte om te schommelen, te balanceren en natuurlijk voor de mooiste rollenspellen. 

De speeltoestellen komen uit ons thema “natuurlijk met kleur”. In dit thema worden natuurlijke materialen gecombineerd met kleurrijke accessoires. De kleuren geven de speelplek een vrolijke en unieke uitstraling. Doordat alle speeltoestellen uit hetzelfde thema komen ontstaat er eenheid en is de speelplek een plaatje om te zien. We hebben verschillende speeltoestellen voor verschillende leeftijden met elkaar gecombineerd, zo is er voor iedereen iets te doen!

 

Proef de sfeer van de speelruimte in de onderstaande video:
 

Op ons vakantiepark zijn drie speeltuinen te vinden. Vanaf dag één zijn de speeltoestellen een groot succes! Niet alleen onze parkgasten, maar ook externe gasten komen naar ons toe om hier lekker te spelen. Klein en groot, er is voor ieder wat wils. Wij zijn heel blij met de keuze voor Uniek Speelprojecten. Fijn contact, natuurlijke materialen en nieuwe speelobjecten die je niet overal vindt. Dit maakt onze kleine gasten extra nieuwsgierig!
Paul Klomp
-
Eigenaar Erfgoedpark De Hoop
Speeltoestellen-vakantiepark--Uniek-Speelprojecten

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.