IMG_5318
Speelproject
in beeld

Camping de Scheepsbel
Speelproject ervaring

Camping de Scheepsbel in Doornspijk

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping De scheepsbel in Doornspijk.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Hout, HPDE en staal op z'n mooist!

De speeltoestellen die wij op het prachtige speelveld van Camping De Scheepsbel mochten plaatsen zijn gemaakt van verschillende materialen. Alle houten delen zijn vervaardigd van geïmpregneerd, gelamineerd en verlijmd FCS hout. Een duurzame keuze! De stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat en de glijbaan is van RVS. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van, uv-bestendig, HDPE. Toch passen deze materialen erg goed bij elkaar en zorgen zij voor een mooi geheel. Ook aan de veiligheid tijdens spelen is gedacht: de vloeren in de speeltoren zijn voorzien van een antislip coating. 

IMG_5287
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina over deze speeltoestellen of neem contact met ons op en we geven u graag advies!

1