Speelveld-camping-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Camping de Scheepsbel

Speelproject ervaring

Camping de Scheepsbel in Doornspijk

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping De scheepsbel in Doornspijk.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Hout, HPDE en staal op z'n mooist!

De speeltoestellen die wij op het prachtige speelveld van Camping De Scheepsbel mochten plaatsen zijn gemaakt van verschillende materialen. Alle houten delen zijn vervaardigd van geïmpregneerd, gelamineerd en verlijmd FCS hout. Een duurzame keuze! De stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat en de glijbaan is van RVS. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van, uv-bestendig, HDPE. Toch passen deze materialen erg goed bij elkaar en zorgen zij voor een mooi geheel. Ook aan de veiligheid tijdens spelen is gedacht: de vloeren in de speeltoren zijn voorzien van een antislip coating. 

Waterbaan-staal-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!

1