Camping-robinia-waterbaan-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Camping Grimberghoeve

Speelproject ervaring

Camping Grimberghoeve in Notter

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping Grimberghoeve in Notter. 

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Waterpret op het speelveld!

Deze waterbaan maakt het speelveld van camping Grimberghoeve helemaal af. De (groot) ouders zitten lekker om het speelveld heen terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken bij de waterbaan. De gietijzeren pomp past goed bij de landelijke camping. De waterbaan is gemaakt van Robinia hout en geeft een natuurlijke sfeer.  Verschillende goten zorgen ervoor dat het water uiteindelijk in één van de twee zand- en watertafels komt. 

De waterbaan die Uniek Speelprojecten bij ons heeft geleverd is (inkoppertje) echt uniek te noemen. De waterbaan geeft dagelijks vele uren plezier aan de kinderen. Door de natuurlijke uitstraling past het prima bij onze landschapscamping, wij en de kids op de camping zijn er blij mee.
Gerrit Lammers
-
Eigenaar Camping Grimberghoeve
Zand-en-watertafel-camping-Robinia-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!

1