Camping-robinia-waterbaan-Uniek-Speelprojecten
Project in beeld

Camping Grimberghoeve
Speelproject ervaring

Camping Grimberghoeve in Notter

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping Grimberghoeve in Notter. 

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Waterpret!

Deze waterbaan maakt het speelveld van camping Grimberghoeve helemaal af. De (groot) ouders zitten lekker om het speelveld heen terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken bij de waterbaan. De gietijzeren pomp past goed bij de landelijke camping. De waterbaan is gemaakt van Robinia hout en geeft een natuurlijke sfeer.  Verschillende goten zorgen ervoor dat het water uiteindelijk in één van de twee zand- en watertafels komt. 

De waterbaan die Uniek Speelprojecten bij ons heeft geleverd is (inkoppertje) echt uniek te noemen. De waterbaan geeft dagelijks vele uren plezier aan de kinderen. Door de natuurlijke uitstraling past het prima bij onze landschapscamping, wij en de kids op de camping zijn er blij mee.
Gerrit Lammers
-
Eigenaar Camping Grimberghoeve
Zand-en-watertafel-camping-Robinia-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Benieuwd of deze speeltoestellen ook geschikt zijn voor uw speelruimte? Bekijk dan onze themapagina met Robinia speeltoestellen of maak een afspraak met ons en we geven u graag advies!

1