Trampoline-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gerealiseerd project

Camping Buitenplaats Drenthe

Speelproject ervaring

Camping Buitenplaats Drenthe in Elim

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject bij Camping Buitenplaats Drenthe in Elim.

Inspiratiegids mockup
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen
Met onze kleine camping richten we ons vooral op gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Dat betekent dus dat goed en veilig kunnen spelen voor ons bedrijf essentieel is. We hebben daarom geïnvesteerd in een spiksplinternieuwe speeltuin, die we gekocht hebben bij Uniek Speelprojecten en vervolgens zelf geplaatst hebben. We zijn uitermate tevreden over het contact met de medewerkers van Uniek. Ook de kwaliteit van de producten is echt uitstekend, of het nou gaat om de trampolines, de skelters of de speeltoestellen.

Wil je de speeltoestellen zelf in elkaar zetten, dan moet je wel echt handig zijn, want het is een hele klus. Maar zo niet, dan kun je terugvallen op Uniek en daarmee bespaar je natuurlijk ook veel tijd. Al met al hele fijne service, kwalitatief sterke producten en een realistische prijs. Wij zijn meer dan tevreden!
Marco en Emiek
-
Eigenaar Camping Buitenplaats Drenthe

Speelveld voor iedereen

Bij Buitenplaats Drenthe in Elim mochten wij diverse speeltoestellen leveren om het huidige speelveld nóg leuker te maken. Zo genieten de kinderen nu van twee verschillende speeltorens en twee verschillende schommels. Ook de twee geleverde trampolines vallen goed in de smaak. De houten speeltorens en de schommels hebben een natuurlijke uitstraling. Doordat deze van hetzelfde merk zijn wordt er eenheid gecreëerd op het speelveld. Eén van de trampolines is uitgerust met een spel op het springdoek: een unieke spring ervaring.

Ook rijden er verschillende skelters rond op het speelveld die wij mochten leveren. De kleinere kinderen rijden rond op de twee Berg Buddy pro's en de grotere kinderen op de Berg X-cross. Mochten de ouders ook zin hebben in een rondje met de kinderen dan kan dit op de Berg Duo Chopper.

Het resultaat is een speelveld waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan en de ouders rond het speelveld kunnen relaxen. Echt vakantie dus!

Berg-trampoline-levels-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Benieuwd of deze speeltoestellen passen in uw speelruimte? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij denken graag met u mee!