Kleurrijk speeltoestel basisschool
Project in beeld

Basisschool Samenspel
Speelproject ervaring

Basisschool Samenspel in Amsterdam

Gelukkig hebben we al veel speelprojecten mogen verzorgen. Deze projecten leveren prachtige ervaringen, verhalen en foto’s op. En wie kunnen het nu nog beter vertellen dan wij? Juist, onze klanten! Lees en bekijk op deze pagina alles over ons speelproject voor Basisschool Samenspel in Amsterdam.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken
Ik ben heel tevreden met de samenwerking met Uniek Speelprojecten, zowel op afstemming van nieuw materiaal als het repareren. Er is goed contact en er wordt fijn meegedacht met de wensen van de school.
Roel Meijerink
-
Schoolcoördinator basisschool Samenspel

Een uniek project

Bij Basisschool Samenspel in Amsterdam mochten wij meerdere speeltoestellen leveren. Zo hebben wij twee kleurrijke speeltoestellen geplaatst voor de kleinere kinderen. De speeltoestellen fleuren de omgeving op. Voor de grotere kinderen hebben wij een klimrek en parcours van Robinia hout geplaatst. De kinderen kunnen in de pauze goed de energie kwijt met deze toestellen en ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

Dit project begon anders dan andere projecten. De kinderen belde ons namelijk zelf op voor advies over speeltoestellen. Hoe leuk is dat! De kinderen werden dus echt betrokken bij het project. Op deze manier vallen de speeltoestellen altijd in de smaak bij de kinderen.

Klimrek-kleurrijk-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Passen deze thema's bij uw branche?

Op dit schoolplein zijn verschillende thema's gebruikt. Natuurlijk en kleurrijk worden gecombineerd en dit past perfect bij elkaar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

1