Parkmeubilair hout-Uniek-Speelprojecten
Parkmeubilair

Een toevoeging aan elke speelruimte

Maak de speelruimte compleet

met parkmeubilair

Parkmeubilair: een toevoeging aan iedere speelruimte. Meubilair zoals bankjes, prullenbakken en picknicktafels maken de speelruimte compleet. Zo wordt de speelruimte een plek waar ouders lekker kunnen zitten om de kinderen in de gaten te houden of wat te ontspannen.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Klassieke houten picknicktafels

Klassieke houten picknicktafels leveren wij in diverse formaten en vormen. Zo zijn er vierkante, rechthoekige, ronde en zeshoekige picknicktafels. Het vurenhout van onze picknicktafels is 45 mm dik en geïmpregneerd. Hierdoor zijn de tafels enorm sterk en duurzaam. Alle picknicktafels zijn voorzien van een parasolopening. 
Deze picknicktafels worden gemonteerd geleverd.

Bijpassend parkmeubilair

Daarnaast leveren we verschillende materialen parkmeubilair. Denk hierbij aan robiniahout, staal of een combinaties van hout en staal. Ook leveren we verschillende kleuren, van neutraal tot kleurrijk. Op deze manier is er altijd wel parkmeubilair dat bij uw speelruimte past.

Picknicktafel parasolopening-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Door onze verschillende lijnen in parkmeubilair past er altijd een lijn bij uw locatie. Staal, hout of een combinatie is mogelijk. Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien? Wij denken graag met u mee!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten